sidonka komentáře u knih
Poutavý příběh provázaný hudbou, Jane je fajn holka, kterou super "nakopne" kuchařka na večírku, jak naložit se životem, Fen byl zvláštní, ale nějak tou zvláštností k Jane zapadal a Eddie, snobský hajzlík, rodiny trochu podivné, ale otec Jane úžasný, co říct, přečetla jsem to na jeden zátah a bylo to fajn čtení na letní den
Super oddychovka z vysokoškolského prostředí, u které jsem se pobavila a vykouzlila mi úsměv na tváři, prostě báječné počtení na léto, hrdinové sympatičtí a četlo se to úplně samo
Pořád hledám cestu k tomuto žánru, ale díky takovýmto knihám, asi nebude dlouhá, čtivý příběh, který vám vyloudí úsměv na tváři, ale i vyvolá touhu neodložit knihu, protože prostě chcete vědět, jak to dopadne, tak u téhle série se pustím i do dalších dílů
Zvláštní příběh, co je nepředstavitelný pro dítě a ještě nepředstavitelnější pro rodiče, že děti zůstanou bez rodičů
Prvních 100 stran pro mě bylo utrpení, naprosto jsme se ztrácela a nechápala, pak se vše začalo propojovat a kniha ale dostala spád
Zajímavé čtení před spaním o nespaní a strašném stereotypu každého dne, takový život by mě taky asi přivedl k nespavosti, závěr knihy nečekaný
Neuvěřitelný příběh, do kterého jsem se ze začátku nemohla začíst a nechápala jsem souvislosti, pak ale zajímavé psycho, nepředstavitelné, že někdo žije ve vašem domě, používá vaše věci a vy o tom nevíte a nakonec rozkryje vaše tajemství
Byly chvíle, kdy jsem chtěla knihu odložit, protože mi ten příběh přišel dost ujetý, ale nakonec jsem dočetla a ta poslední třetina knihy už se dala
(SPOILER) Velmi zajímavá kniha o těžkém prosazování žen v oborech, které byly považovány za "mužské", nepochopitelné pro mě bylo obětování dítěte pro kariéru
Mám ráda knihy, kde ženy porušují standardy tehdy určeného chování, ale některé pasáže knihy jsou táhlé až zbytečně, dohady o povinnosti odchodu z knihovny při nalezení mrtvoly na dvacet stránek, to bylo trochu moc
Další nádherná kniha od Sparkse se vším všudy co k tomuto žánru patří, jsem hodně zvědavá na film
Krásný příběh s nádherně popisovaném prostředí, že si připadáte, že vám ruce hladí krásné hedvábné látky a do toho příběh lásky
Do poloviny mě ta kniha nějak nenadchla, a ještě ve slovenštině,, musela jsem so občas do čtení nutit, ale pak jeden zvrat za druhým a nemohla jsem se od knihy odtrhnout, Collen opět nezklamala
Nádherní kniha o milovnici hudby a dívce, která si jde za svým cílem a nevzdává se i přes všechny překážky, které jí život přináší, hodně inspirativní
Jak sci-fi opravdu nepatří mezi mé žánry, tak jsem se kousla a dala to, a byl to opravdu zajímavý výběr
Poslouchala jsem a moc jsem si to užila, krásné pohádkové příběhy, ideální pro tento čas
Pomalu začínám přicházet tomuto žánru na chuť, asi jsem trefila na TOP díla a určitě si ráda přečtu druhý díl
No tento žánr není zrovna moje parketa, ale výzva je výzva a nelitovala jsem a ráda si přečtu i další díly
Za lákavou obálkou se skrývá dost děsivé čtení, popisy fungování jatek a život bez zvířat, hodně smutné čtení
Krásně napsaná biografie o velmi zajímavé ženě, o jejích povinnostech jako královny a starostech a radostech jako matky, jak těžké bylo tyto dvě role zvládnout