Silvie1991 komentáře u knih
Psychothriller na téma, které se často opakuje. Ale četlo se to dobře, bylo to napínavé a ten konec! Vraha jsem neuhodla.
Moc povedený díl. Napínavý, zamotaný a čtivý. Doporučuji.
Knihy této detektivní série Jiřího Březiny čtu popořadě, a moc se mi líbí příběhy o případech, které řeší Tomáš Wolf. Jsou ze známého, českého prostředí a je to uvěřitelné. Autor používá hezkou češtinu a má to dobře vymyšlené, i když toto nebyla zcela klasická detektivka. Tento druhý díl je ještě o něco lepší než Polednice. Už mám rozečtený ale i další díl a ten se mi líbí ještě víc.
Příjemné, letní oddechové čtení z prostředí, které je pro mě zajímavé.
Tato série je skvělá a je pokaždé sázkou na jistotu. I tento díl byl napínavý a plný zvratů, autorka nám i tady zabrnkala na citlivou strunu, ale ráda jí to odpustím a těším se na další díl.
Zajímavý thriller, čtivý a napínavý. Bavilo mě to.
Jednohubka, povídka o 72 stranách byla celkem fajn, ale k autorčině bestselleru Zmizelá se to nedá porovnat.
Už druhá kniha od autorky a opět se mi to moc líbilo. Svižné a napínavé čtení a smutné téma. Moc doporučuji a těším se na další autorčiny knihy.
Tento díl se mi moc líbil, i když už za pár dnů nebudu vědět, o co tam šlo, čtení mě bavilo a odpočinula jsem si u toho. Spokojenost za mě.
Celkem čtivá a zajímavá detektivka, ale co ten konec?
Tato série - pro mě objev roku. Kanadská autorka a takové laskavé, kanadské vraždy v Midsommeru, jen s inspektorem Gamachem a dalším panoptikem skvěle popsaných postav.
Celou sérii mám ještě před sebou, a tento díl byl lepší, než předchozí, tak se mám na co těšit.
Hezke cteni to bylo.
Nejdriv jsem se toho bala, tezkych temat, ale bylo to hezky a citlive zpracovane a ctive.
Jsem rada, ze jsem si roman precetla.
Tak tady mě autorka tohoto psychothrilleru úplně přikovala ke stránkám.
Bylo to tak čtivé a zajímavé, že jsem se nemohla od knihy odpoutat a musela se dozvědět, jak to bylo a jak to skončí.
Milovníkům dobrých psychothrillerů doporučuji.
Tak toto bylo skvělé ! Kniha vypadá jako bichlička, ale nakonec jsem se do ní začetla a jsem nadšená. Jedním slovem - je to perfektní psychothriller.
Nečekané zvraty a napětí až do konce, jak to dopadne.
Deset hvězdiček a velké doporučení.
Povedený psychothriller. Četl se jedním dechem, a i když obdobných příbéhů jsou stovky, autorka umí odvyprávět příběh, gradovat napětí a rozsévat střípky vodítek nesmírně mistrně.
Musím si přečíst i další autorčiny knihy.
Nebyla jsem z tohoto kratkeho pribehu moc nadsena, ale byla to spis moje chyba, ocekavala jsem detektivku.
Takze ta me jeste ceka, postupne cela serie.
Příjemná jednohubka, hezky napsaná detektivka.
Četla jsem ji jako poslední ze série, po Dceřině kletbélě a Vidníkovi, ale vůbec to nevadilo.
Výborná česká detektivka.
Série s HH je jiná, ale i tato má něco do sobe. A autor psát umí.
Další moje oblíbrná autorka.
Je to uvěřitelné, české, hezky se to čte.
Ještě mi chybí Klekánice k přečtení.