Silvie1991 Silvie1991 komentáře u knih

Záblesk ve tmě Záblesk ve tmě Stacy Willingham

Psychothriller na téma, které se často opakuje. Ale četlo se to dobře, bylo to napínavé a ten konec! Vraha jsem neuhodla.

06.11.2024 4 z 5

Tři malá prasátka Tři malá prasátka Alex Smith (p)

Moc povedený díl. Napínavý, zamotaný a čtivý. Doporučuji.

06.10.2024 5 z 5

Promlčení Promlčení Jiří Březina

Knihy této detektivní série Jiřího Březiny čtu popořadě, a moc se mi líbí příběhy o případech, které řeší Tomáš Wolf. Jsou ze známého, českého prostředí a je to uvěřitelné. Autor používá hezkou češtinu a má to dobře vymyšlené, i když toto nebyla zcela klasická detektivka. Tento druhý díl je ještě o něco lepší než Polednice. Už mám rozečtený ale i další díl a ten se mi líbí ještě víc.

17.09.2024 4 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Příjemné, letní oddechové čtení z prostředí, které je pro mě zajímavé.

11.08.2024 5 z 5

Příchuť zla Příchuť zla Wendy Dranfield

Tato série je skvělá a je pokaždé sázkou na jistotu. I tento díl byl napínavý a plný zvratů, autorka nám i tady zabrnkala na citlivou strunu, ale ráda jí to odpustím a těším se na další díl.

05.08.2024 5 z 5

Víš, kdo se dívá? Víš, kdo se dívá? Catherine Ryan Howard

Zajímavý thriller, čtivý a napínavý. Bavilo mě to.

15.07.2024 4 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Jednohubka, povídka o 72 stranách byla celkem fajn, ale k autorčině bestselleru Zmizelá se to nedá porovnat.

05.07.2024 3 z 5

Krutý měsíc Krutý měsíc Jana Jašová

Už druhá kniha od autorky a opět se mi to moc líbilo. Svižné a napínavé čtení a smutné téma. Moc doporučuji a těším se na další autorčiny knihy.

04.07.2024 4 z 5

Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Tento díl se mi moc líbil, i když už za pár dnů nebudu vědět, o co tam šlo, čtení mě bavilo a odpočinula jsem si u toho. Spokojenost za mě.

01.07.2024 5 z 5

Všichni dobří lidé Všichni dobří lidé Ashley Flowers

Celkem čtivá a zajímavá detektivka, ale co ten konec?

12.06.2024 4 z 5

Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Tato série - pro mě objev roku. Kanadská autorka a takové laskavé, kanadské vraždy v Midsommeru, jen s inspektorem Gamachem a dalším panoptikem skvěle popsaných postav.
Celou sérii mám ještě před sebou, a tento díl byl lepší, než předchozí, tak se mám na co těšit.

07.06.2024 5 z 5

Eva Eva Verena Kessler

Hezke cteni to bylo.
Nejdriv jsem se toho bala, tezkych temat, ale bylo to hezky a citlive zpracovane a ctive.
Jsem rada, ze jsem si roman precetla.

06.06.2024 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Tak tady mě autorka tohoto psychothrilleru úplně přikovala ke stránkám.
Bylo to tak čtivé a zajímavé, že jsem se nemohla od knihy odpoutat a musela se dozvědět, jak to bylo a jak to skončí.
Milovníkům dobrých psychothrillerů doporučuji.

31.05.2024 4 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Tak toto bylo skvělé ! Kniha vypadá jako bichlička, ale nakonec jsem se do ní začetla a jsem nadšená. Jedním slovem - je to perfektní psychothriller.
Nečekané zvraty a napětí až do konce, jak to dopadne.
Deset hvězdiček a velké doporučení.

28.05.2024 5 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Povedený psychothriller. Četl se jedním dechem, a i když obdobných příbéhů jsou stovky, autorka umí odvyprávět příběh, gradovat napětí a rozsévat střípky vodítek nesmírně mistrně.
Musím si přečíst i další autorčiny knihy.

26.05.2024 5 z 5

Labuť a lovec Labuť a lovec Jiří Březina

Nebyla jsem z tohoto kratkeho pribehu moc nadsena, ale byla to spis moje chyba, ocekavala jsem detektivku.
Takze ta me jeste ceka, postupne cela serie.

26.05.2024 4 z 5

Vířivka Vířivka Lucie Konečná

Autorku mám moc ráda a líbí se mi, jak píše.

26.05.2024 5 z 5

Klekánice Klekánice Tereza Bartošová

Příjemná jednohubka, hezky napsaná detektivka.
Četla jsem ji jako poslední ze série, po Dceřině kletbélě a Vidníkovi, ale vůbec to nevadilo.
Výborná česká detektivka.

26.05.2024 4 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Série s HH je jiná, ale i tato má něco do sobe. A autor psát umí.

07.05.2024 4 z 5

Vodník Vodník Tereza Bartošová

Další moje oblíbrná autorka.
Je to uvěřitelné, české, hezky se to čte.
Ještě mi chybí Klekánice k přečtení.

07.05.2024 4 z 5