Silvisek

Opravdu super knizka. Moc me bavila uz od sameho zacatku. Sice se vzdy vi jak to dopadne, ale ten dej je uzasny. Akorat skoda ze jsem necetla postupne, nevedela jsem ze to navazuje k sobe. Takze knizku dil pred tim si prectu ted.

Kniha se mi opravdu ale opravdu moc libila. Doslova jsem ji hltala a tesila jsem se az zase budu pokracovat u cteni. U konce jsem fakt bulela a konec? To jsem rvala dojetim.. krasna kniha fskt. Tedim se na dalsi dil

Opet neskutecne krasna kniha od teto autorky. Pribeh byl opravdu dost silny ktery jsem prozivala s hlavnimi postavami.

Pribeh se mi libil vice nez ty prvni. Opravdu ctive s bavilo me to cist

Uzasna kniha. Na zacatku mi to prislo jak podobny pribeh Kraska a zvire.
Dej se mi moc libil a nedokazala jsem jen tak prestat cist. Moc se mi to libilo

Uzasna knizka a uz takto od zacatku! Moc me to bavilo. Tesim se na dalsi dil

Neskutecne uzasny pribeh. Zabrecela jsem si kdyz dcera k nemu mluvila kdy byl v komatu. Sama mam trileteho syna a tohle me dostalo. Uzasny cely dej a konec. Z knizky jsem se nemohla odtrhnout, napinave ze jak to dopadne.

Kniha me dost bavila a napinave opravdu. Docela si rikam ze skoda ze je uz konec a ze neni jeste dalsi kniha o dvojcatek.
Cela serie me dost bavila.

Opet uzasna kniha od teto autorky.
Kniha se mi moc libila a vzdy jsem se tesila az zase zacnu cist s kavickou v ruce.

Musim rict, ze kniha se mi moc libila. Krasmy romanticky dej a dokonce i napinavy co se deje v hotelu. Opravdu se mi to krasne cetlo

Kniha opravdu super. Velmi napinaca jako vzdy. Hlavne ten konece byl opravdu necekany. Coz takove kniha Sandra ma. Opravdu zase super cteni od ni.

Kniha se mi noc libila. Byla dost napinava a nemohla jsem jen tak prestat cist, chtela jsem vedet jak to dopadne. Na konci jsem uz skoro uronila slzicku.

Musim rict, ze kniha se mi moc libila. Bylo to vtipny a romanticky.

Neuveritelne krasna kniha. Bylo to moc napinave a konec me dovedl az ze jsem ronila slzy. Moc krasny pribeh. Mohu jsem doporucit!

Moc krasny pribeh. Neuveritelne silny pribeh. Kniha se mi moc libila. Dalsi uzasna kniha od teto autorky

Kniha se mi moc libila. Vtipna a romanticka. Moc dobre se mi to cetlo

Noo.., jako an tuto knihu musim rict wau! Moc se mi libila. Krasne napsana az dojemna. Kniha byla napinava, eroticka. Ukapla mi i slza a komec neuveritelny. Krane popsany co znamena laska! Moc se mi to libilo ️