Simii45 komentáře u knih
Jako hypersenzitivni člověk knihu hodnotím kladne. Je to moje první knížka na toto téma a jiz u první stránky, kde spisovatelka popisovala, jak v mládí svoji citlivost potlacovala a zahanela navykovymi látkami mě rozbrecela, protože jsem to měla úplně stejně.
Těším se, až vyzkouším postupy a rady v knize, jak si vytvořit ochranu před energiemi druhých lidí.
Knížku určitě doporučuju.
Krasne pokracovani. Anita je velmi moudrá a inspirativní a knihy od ni mi vzdy neco daji.
Velmi zajimava kniha, neustale nad ni premyslim a urcite se k ni budu opakovane vracet.
Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla a doporučila bych ji každému.
Nádherná, inspirativní kniha plná moudrosti a krásného poslání.
Poslouchám ji jako audio a uz ted ji radim mezi moje top knihy, je uzasna a inspirativní.
Mrzi me, ze toto vydani,ktere jsem si zapujcila v knihovne v sobe melo asi 20 chyb, prijde mi,ze clovek, co delal korekci knihy ji vlastne ani neudelal, dost to kazi dojem.
Za to ale Louise nemuze.
Kniha a myšlenky se mi líbily a ztotoznuji se s nimi, cloveku davaji nadeji.
Louise byla neskutecne silna a pozivitni osobnost.
Velmi poucna kniha , s většinou věci s panem doktorem souhlasím.
Tak tuhle knížku jsem přečetla jedním dechem, bohužel se mi nepodařilo ji nepřečíst skoro na zátah jak pan Allen doporučuje, četla se totiž vazne skvele, půjčila jsem si ji z knihovny a uz ji mam objednanou , protože ji chci mit doma, přestala jsem pít už před začátkem čtení a hodlám v tom pokračovat.
Pohodová , nenáročná a místy opravdu vtipná kniha. :-)
Až na ten konec, který me zarazil super oddychovka :-)
Kniha se mi četla někdy lépe, někdy hůře, trvalo mi to déle,ale celkový dojem dobrý. Co mi tedy nesedlo, byla hlavní hrdinka, působila na mě zakomplexovaně a protivně.
Super kniha, měla jsem ji přečtenou za chvilku :-)
Tak tenhle styl mi úplně nesedl, každý příběh mě zaujal tak, že jsem chtěla vědět pokračování a ne hned začít číst příběh nový :-D Navíc jsem se trošku ztrácela v tom, než mi došlo jak jsou postavy propojené ...
Kniha k zamyšlení, nevím, co víc dodat, minulý týden jsem stála na Václavském náměstí na demonstraci a hned jsem si vzpomněla na Tomáše :-)