SimonaP komentáře u knih
To bylo jako co? Nejdřív je to celé zmatené, aby se pak čtenář dozvěděl "šokující pointu" ? Dvě hvězdy ani nevím za co, možná za zvědavost, jestli se to nějak rozmotá nebo jak to vlastně bylo. Zklamání. A taková zajímavá obálka je to přitom....
Knížka se mi líbila, i když určité pasáže mně přišly nudné, styl vyprávění mě ale bavil. Konec jsem začala tušit asi za polovinou knihy, takže se překvapení nekonalo. Ale jo, asi doporučuji.
Moc hezká kniha, stejně jako dvě předešlé.Děj z minulosti možná ještě napínavější, než vyšetřování vraždy v současnosti.
Kniha se mi moc líbila, musela jsem se ovládat, abych nezalistovala na konec kvůli tomu, jestli je malá naživu. Naštěstí jsem to neudělala. Napínavá kniha, doporučuji.
Děsná nuda, nemohla jsem se knihou prokousat, občas jsem se přistihla, že při čtení myslím na něco jiného. Děj by se dal shrnout do asi 50 stran a bylo by to tak akorát. Nevím, jestli se mám pustit do Hedvábníka.
Zajímalo mě, jak to vlastně všechno bylo, ale ten konec... postrádá logiku, jestliže část knihy vypráví sama Alice. Divné chování postav.Spíš nedoporučuji.
Ach jo... na knihu jsem se těšila, přečetla jsem celou sérii a tahle mi přišla, jako by tam ani nepatřila. Nervy drásající nelogičnosti, nepravděpodobné chování postav, až jsem se musela občas plácnout do čela. Postava Margot mě neskutečně rozčilovala, na každé straně se snažila někam nacpat své těhotné břicho, na místě činu nepostradatelná až do porodu... Předchozí knihy výtečně, tahle mi prostě nesedla.
úplný souhlas s knihomol61, chtěla jsem napsat přesně to samé. Podle obsahu na obalu jsem si myslela, že to bude pecka, ale styl vyprávění a zápletka se mi nelíbily. Čekala jsem něco jiného. Moc nechápu zdejší pochvalné recenze. Jedním dechem jsem to fakt nedala, nudila jsem se.
moje první kniha od autorů. Vůbec se mi nelíbila, nevím, zdá se mi, že navazuje na předchozí trilogii, protože jsem se neorientovala v postavách, nesedl mi styl vyprávění, zkrátka jsem během čtení necítila vůbec nic, postavy mi byly lhostejné, konec nijaký.
Originálně napsaná kniha, žádnou podobnou jsem ještě nečetla, úžasný humor, do sebe zapadající scény, promyšlený děj, prostě nádhera. Smála jsem se při čtení nahlas, což se mi běžně nestává. Rozhodně doporučuji, přirovnání k Forrest Gumpovi sedí.
Nádherná knížka, která ale není pro každého. Patří mezi moje nejoblíbenější, když jsem jí dočetla,nemohla jsem jí hodně dlouho dostat z hlavy.Není jen strašně smutná, jak by se mohlo zdát, ale některé situace jsou podány s humorem.Oceňuji nejvyšším počtem hvězd.
Knížka byla čtivá, hrůza co se dělo v ústavu, ale příběh mi přišel hodně neuvěřitelný. Spoiler - to si policie hned na začátku nemohla na evidenci osob ověřit, zda nemá dvojče? I v té době existovala určitě papírová evidence. A nevěřit jí a zavřít podruhé? Tak to už bylo moc.
Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst, spád nastal až příchodem Robin na scénu, a pak už to byla jízda! Nemohla jsem se odtrhnout, četla jsem do noci, jak jsem byla zvědavá, o co tam vlastně jde.
Skoro do půlky se nic moc neděje, pak to dostane konečně nějaký spád. Ale tolik narušených a ulhaných lidí pohromadě se jen tak nevidí.
No to bylo teda něco. Vrtulníky se používají jen aby vytáhly Joonu z dopravní zácpy, sériového vraha honí vždy samotný jeden policista, oběť utíká před vrahem vždy pryč od lidí a frekventovaných míst, např. do kostela, od kterého má sice klíč, odemkne si, ale ehm zapomene za sebou zamknout. A vrah je asi kulturista, který hravě vytáhne do výšky mužské tělo. Kde je kvalita prvních dílů série???
No tak tohle byla nereálná blbost. Násilí a mučení v knihách mi nijak nevadí, ale tohle už bylo za hranicí fyzických možností. A hlavní hrdinka nic nevyšetřuje, řeší nějaké osobní problémy se svým divným manželem a vraha se nijak nesnaží najít. Další knížku fakt číst nebudu.
Hrozně se to vleklo, hodně postav, pletla se mi jména, občas jsem nevěděla, kdo je s kým příbuzný, asi jsem se nedokázala soustředit, protože mě to nebavilo.