SimonaP komentáře u knih
Kniha byla čtivá, to určitě, ale občas mi přišla taková zdlouhavá. Ale závěr měl spád, takže jako celek dobrý.
Knížku jsem přečetla rychle, četla se dobře, možná ze začátku trochu zmatek v postavách, ale bavilo mě to.
Tak tohle bylo skvělé. Bavily mě příběhy podané tak, že nic nemusí být takové, jak se na první pohled může zdát. Občas přilétl nečekaný zvrat. Autor prostě umí psát.
Kniha z amišského prostředí tentokrát nezklamala.Zajímavý příběh, nečekané rozuzlení.
Kniha čtivá, možná trochu rozvleklá s příliš mnoho postavami, ale děj rozhodně napínavý.
Kniha se četla dobře, byla napínavá, ale konec možná příliš akční a překombinovaný, nějak jsem se přestala orientovat. Ale zajímá mě, jak to bude s Asadem dál.
Kniha byla napínavá, moc mě bavila. Spoiler: jen postava Malcolma mi tam přišla zbytečná až rušivá, klidně bych se bez něj v knize obešla a přidalo by to na důvěryhodnosti.
Ztrácela jsem se v postavách, strašně moc jmen, každou chvíli jsem musela listovat zpětně, kdože to je. Měla jsem si asi udělat strom se jménama. Neudržela jsem pozornost, nemohla jsem se začíst.
Knížka na mě byla zdlouhavá, hlavně by šlo všechno rychleji odhalit, kdyby spolu zúčastnění normálně konunikovali a nežili v neustálém lhaní a přetvářce.
Tak tahle knížka mě bavila moc. Po slabé Amnézii a výborné Řekni lituji mě autor přesvědčil, že umí psát poutavě a čtivě.
Tak tohle byla pecka. Úžasné čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout, plné zvratů. Nechápu, kam autor chodí na své nápady. Každá jeho kniha je úplně jiná a nezvyklá dějová zápletka je u pana Fitzeka samozřejmostí. I když ne každá jeho kniha mi úplně sedla, stejně každou ráda čtu.
Opět oblíbení amišové. Knížka krásně napsaná, příběh srozumitelně vyprávěný, přesně takhle mám ráda detektivky. Asi na tom má velký podíl i výborný překlad.
Tak tohle mě nebavilo. Nudný rozvleklý děj, ztrácela jsem se v postavách, asi proto, že jsem se nedokázala soustředit. Škoda času.
Knížka mě bavila. Napínavý děj je zajímavě vyprávěný z pohledu dvou vyšetřovatelů. Co mi vadilo, byly časté překlepy a chyby v textu, snad v každé kapitole. Ale za to pochopitelně autoři nemůžou.
Knížku jsem přečetla jedním dechem. Úžasně napsaná, strhující, zábavná. Nevěděla jsem, kdo je vlastně kladný a kdo záporák a jak to celé je, konec skvělý.
Kniha se četla dobře, hlavní pointu jsem odhadla hned na začátku, kdo je vrah jsem ale netušila. Každou chvíli jsem podezřívala někoho jiného. Každopádně hodně zvláštní přístup vyšetřovatelů.
Kniha se mi četla dobře, bavila mě, ale konec těžko uvěřitelný, nevěřím, že by se postavy zachovaly tak, jak se zachovaly....
Tak tohle byla pecka. Knížka mě bavila moc. Úžasně psaná, napínavá. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.
Kniha byla čtivá, přečtená za dva dny. Zajímavé zvraty, hlavního padoucha jsem neodhalila.