Skodinka89

Velmi pěkný příběh, dcera (5 let) chtěla číst hned znovu po prvním přečtení.
Příběh o tom, že všichni jsme originální. Velké plus vidím i v krásné ilustraci.

Dcera dostala k 5.narozeninám a byla hrozně moc nadšená. Příběh kde se bojuje, odpočívá a je možnost v daném oknu najít ještě jinou "skrytou" cestu.
Opravdu velmi povedený gamebook
Hra cca na 30min

Čekala jsem až řeknu wow, ale nedošlo k tomu.
Rozhodně příběh jako oddechovka asi dobrý. Jen škoda, že některé části autorka hrozně rychle přešla a neměla tendenci to dál rozvíjet.

Za mě oddechovka s lehkými prvky tajemna. Jenom možná konec mohl být trošku víc rozepsaný.

Knížka, kterou jsem měla ráda jako malá a teď tuto tradici předávám dále :)
Pěkné ilustrace a ideální pro nastartování vánoční nálady.

Velice podařená knížka pro začínající čtenáře. Rozhodně je tam pěkně zachycena myšlenka "co je nejdůležitější o Vánocích".

Četlo se to dobře, jenom druhá část byla už chvilkami jak z rychlíku. Autorka opět nezklamala, jelikož jsem už od ní četla dcery čarodějného vrchu

Oddechovka a romantika tak akorát. Jen ze začátku mě trošku děsilo počet stránek, ale pak to samo ubývalo ani nevím jak.

Velmi podařená knížka a ještě založena na doložených faktech z čarodějnických procesů.

Abych pravdu řekla, když jsem knížku donesla domů z knihovny (rezervace přes net), tak jsem ještě kontrolovala komu je publikace určená. Kresby neodpovídají moc pro děti cca do 8let.
Závěr? Přečteno, ale už víckrát ne

Četla jsem to na mé poměry dlouho a mám z toho neutrální pocity.
Kniha řeší problémy všedního dne a životní události, které nejsou úplně ty radostné. Minimálně někdo najde zdroj inspirace na další četbu.

Hledám ideální knížku jak citlivě se seznámit co malé slečny čeká. Osobně bych tohle dceři nepořídila, náhodné informace a některé zbytečné.
Abych nebyla jen zlá, tak z celé publikace bych využila jednu dvojstranu pro praktické vysvětlení pro dceru.

Jak chtěl autor vše popsat, tak někdy to bylo chaotické v rámci kapitol, které následovaly.
Rozhodně pěkné ukončení příběhu. Určitě se k tomu někdy zase vrátím.

Opět nezklamalo, jak už to někdo zmiňoval... Zastavení v uspěchaném světě. Člověk má pocit, že se na chvilku zastavil čas.

Vydržela jsem to číst do stránky 111 a pak už jsem uznala, že je to ztráta času. Ačkoliv mám doma 2 potomky, tak hlavní hrdinka je totální hysterka :D. Vidí problém tam, kde není.
Takže za mě žádná sláva

Zajímavý úhel pohledu na věci za života Karla IV