Skodinka89 komentáře u knih
Po ukončení druhého dílu se mi do dalšího vůbec nechtělo z obavy, že to bude totální ztráta času. Nakonec knížka mile překvapila a člověk ztratí pojem o přečtených stránkách.
U nás neuspěla, titul knížky je zavádějící. Jedna pohádka o tučňákovi a zbytek o jiných zvířátkách a jednotlivé příběhy na sebe ani nenavazují. Krásná ilustrace, ale obsah se bohužel nepovedl. Doma jsme zvládli přečíst 4 pohádky a tím jsme skončili.
Už se těším na další díl. Autor opět nezklamal.
Styl vyprávění navazuje na první díl, takže velmi čtivé a člověk chvilkami žasne jak lidstvo vůbec přežilo do dnešních dní.
Velmi povedený příběh, krásná ilustrace a závěrem i poučení. Takže co více si přát Troufám si tvrdit, že tato knížka je vhodná i pro zdatnější malé čtenáře. Dostatečně velká písmena a krátké kapitoly.
Jak už tu padlo, tak taky tu vidím prvky HP. Jen tentokrát hlavní postava je holka. Za mě zajímavá myšlenka, ale nebudu říkat úplně vau jelikož mám přečteno už hodně mang. ALE rozhodně je to super do začátku pro seznámení s touto formou "komiksů" pro malé slečny. Tento titul budu mít odložený až dcera dosáhne věku, kdy bude umět číst :)
Úzká knížka, krátké příběhy. Dětem se líbí, mě některé příběhy teda nic moc. Jenže já nejsem cílová skupina :).
Vtipně i vážně o střevních problémech. Někdy jsem se trošku ztrácela jak dána část byla vědecky pojatá. Rozhodně mám zase nový pohled na střevní problémy.
Vtipné vsuvky byly fajn
Znám tvorbu pana Vondrušky, ale k epopeji jsem se dostala až teď. Je to stejně čtivé jak jeho detektivky.
Taková středověká klasika aneb intriky kdo s kým a proti komu.
Knížka, kterou jsem měla ráda jako malá a teď tuto tradici předávám dále :)
Pěkné ilustrace a ideální pro nastartování vánoční nálady.
Pěkné čtení na prázdniny :) příběh o tom jak člověk nemusí cestovat k moři a zároveň si užívá parádně volný čas.
Pár přínosných rad člověk najde. Kapitoly jsou příjemně rozdělené do krátkých úseků. Někdy je to srozumitelně napsané a jsou části, které jsou hodně do detailu. Což není úplně mínus
Závěr? Úplně bych si to nekoupila do knihovničky domů. Rada jíst 2x denně není zcestná, jen si neumím představit proveditelnost.
Velmi pěkné čtení s krásnou ilustrací. Krátké texty na stránkách, takže za mě ideální i pro začínající čtenáře.
Příběh zaměřen na to, jak je důležitá voda.
Čtené pro 4,5 letou dceru, která v té době měla "jednorožec období". Velmi pěkně napsané jak je důležité neztrácet fantazii. Opravdu velmi milé čtení před spaním. Jediné mínus a to je formát knihy, dost špatně se drží v poloze "čtení na zádech " :D
Pěkné příběhy, jen doma nezaujalo. Za mě mohlo být více obrázků. Rozhodně velké plus za krátké příběhy
Tento styl psaní člověk buď má nebo nemá rád. Připomíná mi to sérii knížek Než vystydne káva od Tošikazu Kawaguči.
Čtení bylo pohlazení po čtenářské duši.
Krátké, vtipné příběhy. Opět jsem zavzpomínala na své dětství , jak jsem po škole doma ihned musela číst další příběh.
Velmi čtivé, rozhodně knížka má překvapivý konec. Řekla bych jediné: vše má své pro a proti.
Příběh co se děje ve školce, když tam nejsou děti je super. Jen ilustrace děsivá, dítě bylo spokojené
Kdo má přečtenou sérii skřítek Medovníček, tak Okáček je fajn doplňková četba na sobě nezávislá. Pěkné příběhy a ještě pěknější ilustrace