smejkalova.m smejkalova.m komentáře u knih

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Samantha má strašně čtivý knížky.. A Cole je prostě miláček :)) Líbily se mi všechny knihy, všechny páry.. :-D prostě TOPka :)

16.03.2018 5 z 5

Hodné holky Hodné holky Sara Shepard

Od autorky jsem přečetla všechny knihy, které jsou přeložené do češtiny.. Musím říct, že tahle série je pro mě nic moc, každopádně tento díl byl lepší než první.. A celkově mi děj přijde hodně předvídatelný. Zdá se mi to jako chabé napodobení série Roztomilé malé lhářky. Čekala bych nějaký jiný nápad, u Hry lží se Sara Shepard dostala jinam, což mě potěšilo, ale tady..?

08.07.2017 4 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Další kniha od Colleen co mě chytila za srdce :) Strašně se mi líbilo tohle zpracování, kniha propojená s hudbou. Ještě jsem se s tím nesetkala. Poctivě jsem si za každým přečteným textem poslechla i píseň. Nádhera. Nemůžu se dočkat další přeložené knihy od Colleen. ♥

01.07.2017 5 z 5

Motýlí ostrov Motýlí ostrov Corina Bomann

Ze začátku jsem si myslela, že to bude jedna z těch nudných historických knih, které mě tak nebaví, ale spletla jsem se. Postupem času jsem s Dianou objevovala tajemství její rodiny. Líbilo se mi, že jsem se s každou druhou kapitolou vracela do 19. století . Mohu jen doporučit :-)

31.12.2015 5 z 5

Pět Pět Ursula Poznanski

První kniha, se zaměřením na geocaching, kterou jsem četla. Kniha splnila všechno co jsem od ní očekávala. Mohu jen doporučit. :)

03.12.2015 5 z 5

Seznam tajných přání Seznam tajných přání Lori Nelson Spielman

Krásné. :) Každý máme nějaký ten sen, který bychom si měli splnit. A i kdyby to nevyšlo jak jsme si plánovali, tak vždycky je lepší to alespoň zkusit, než abychom si později vyčítali, že jsme promarnili čas.

20.11.2015 5 z 5

Holčička, která měla ráda Toma Gordona Holčička, která měla ráda Toma Gordona Stephen King

Ze začátku nic moc, chtěla jsem knihu odložit,, ale postupem času jsem se od knihy nemohla odtrhnout a čekala jsem, kdy Trishu konečně najdou,, Moje první kniha od Kinga a super :)

08.11.2014 4 z 5

Marley a já aneb Život s nejhorším psem na světě Marley a já aneb Život s nejhorším psem na světě John Grogan

Výborná kniha a i výborný film, Marley je prostě poděs :D Konec knihy i filmu mě hodně dojal :)

18.09.2014 5 z 5

Nikdy, nikdy Nikdy, nikdy Colleen Hoover

Tohle mě upřímně zklamalo, celý příběh jsem vlastně pochopila až skoro na konci, a celou dobu jsem z toho byla vlastně zmatená co to vlastně je.. Kdyby to nebyla Colleen, tak dávno odložím. Kombinace těchto dvou autorek mi nesedla ani trochu, za mě nejslabší kniha od této autorky.

11.09.2024 3 z 5

To nejlepší z nás To nejlepší z nás Nicholas Sparks

(SPOILER) Čtivé, ale smutné.. Pořád jsem čekala jestli bude happyend jako všude a jako všude jsem si ho přála, ale v tomhle případě přišel pouze částečně. Amanda dostala něco za něco.

25.08.2024 5 z 5

Čekání na smrt Čekání na smrt Lisa Jackson

Tenhle díl mě bavil ze všechen nejvíc, měl spád a děj rychle ubíhal.

07.07.2022 5 z 5

Podvol se Podvol se Maya Banks

No, četla jsem od autorky předchozí dvě série knih a ty byly super.. Tato série mě ale vůbec nenadchla. Chyběl mi tam jakýkoliv děj, ta "hádka" byla naprosto umělá a zbytečná. Tohle se opravdu nepovedlo.

30.12.2021 2 z 5

Chlad Chlad Maya Banks

Ze začátku mě kniha hodně bavila, cca do půlky a pak mi to přišlo všechno jednotvárné, autorka se hodně opakovala, rozčilovalo mě jak Bethany pořád utíkala a Jace se neuměl ovládat... Za mě tak 3,5 * . Jednička byla daleko lepší.

05.12.2021 4 z 5

Před námi Před námi Anna Todd

Za mě zbytečný díl, přečetla jsem to už jenom tak z povinnosti, abych měla dočtenou sérii.. :)

16.10.2021 4 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Nicholas Sparks

Sparks má daleko lepší knihy, pro mě to bylo celé takové nezáživné, utahané.. Četla jsem ji opravdu dlouho..

10.08.2021 3 z 5

Nebýt jako máma Nebýt jako máma Věra Řeháčková

Moc mě nebavila. Necitová matka, otec, který si dělá co chce a pak nemají děti dopadnout tak jak dopadly. Díky bohu i navzdory životnímu příběhu měla Kamila a Radim happyend.

18.10.2020 3 z 5

... a štěstí osleplo ... a štěstí osleplo Věra Řeháčková

Doporučuju a doufám, že nikdy nebudu mít takového syna..

18.10.2020 5 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Od Probst jsem četla před x lety manželskou sérii a to bylo skvělý. Věřila jsem, že tohlebude taky podařené dílo/série a nespletla jsem se. Těším se na zbylé příběhy! :-)

18.10.2020 5 z 5

Reportér Reportér Sandra Brown

Třetí kniha od Sandry Brown, a pořád to není ono, nemůžu tomu přijít na chuť a něco mi tam vždycky chybí. Jinak příběh byl fajn, ale že by mě to nějak strhlo, tak to se říct nedá.

18.10.2020 4 z 5

Milenka Milenka Danielle Steel

Nic jsem od Steel nečetla, a když se mi dostala do ruky, tak jsem si řekla, že proč vlastně ne. Hodně mě překvapilo, že mě knížka bavila a byla hodně čtivá. Ráda si od ní přečtu něco dalšího. :)

06.07.2020 5 z 5