Sonik1974 komentáře u knih
Kniha se mi líbila. Oceňuji autorský styl. Jenom ten konec... Nějak moc rychlý a trochu neuvěřitelný. Zaujala mne postava George. Proč tam byl?
Děkuji autorovi. Něco tak dobrého jsem už hodně dlouho nečetla. A hluboce smekám před jeho prací a nadhledem, s jakým to vše zvládá.
Takoví lidé by měli být víc vidět... Zejména nyní, před volbami.
Průměrná detektivka, která se díky čínským reáliím čte jedním dechem.
Výborná, výborná, výborná. Obsahově i kompozičně skvěle zvládnutá. Henry naprosto uvěřitelný sociopat. Oceňuji i různé typy písma, skvělý detail.
Dva velcí muži, kteří se potkali a sdíleli na dálku svoje životy.
Mně se kniha prostě nelíbila. Podle mého názoru špatně zpracované zajímavé události Třebíčska. Rámec jednotlivých událostí je hodně umělý a násilný.
Pěkné počteníčko, nic víc, nic míň. Autor pracuje s všeobecně známými historickými fakty. Trochu přitažené za uši mi připadají informace o možnostech šíření španělské chřipky. Ale nerozumím tomu.
Silný příběh. Krásné vypravování. Vše o životě a smrti. Není co dodat.
Pěkná kniha. Patrný obdiv autorky k architektovi. A nyní něco odbornějšího o geniálním umělci.
Jedna z knih, které jsem nedočetla. Nenaplnila moje očekávání. Domnívala jsem se, že se jedná o sociologickou studii, a ona jedna z mnoha firemních... Začátek slibný, ale pak se opakují myšlenky a závěry jsou dle mého rychlé.
Stejně jako první díl slabé. Další rozhodně číst nebudu. Stále přemýšlím, zda je chyba v autorce, nebo překladateli.
Pohled na nejnovější dějiny, který stojí za přečtení! Krásně vysvětlená kubánská krize. Uvolňování politické situace ve východním bloku a pád berlínské zdi nemá chybu. Velmi dobře je i zpracován boj černochů za lidská práva - stejně jako v prvním ta ženská a sociální.