Styblice komentáře u knih
Úžasné recepty a skvělý obsah v oblasti zdraví, fitness a výživy. Prostě takové základní informace ohledně makroživin, kalorického deficitu, cvičení a jiné. Kniha Vám nenutí žádná chia semínka, rýžové chlebíky a bílky od rána do večera! Jen OPRAVDOVÉ jídlo. Doporučuji mít doma ️
Kniha je úžasná ! Skvěle a logicky vyvrací všeobecně známé mýty, recepty jsou skvělé a jednoduché! Opravdu jediná kniha o jídle, kterou potřebujete ????
Kniha neurazí, ale ani nenadchne. Komplikovaná zápletka, chvílemi se příběh táhnul a největší problém mi dělala jména - kdo je kdo. Dívka ve vlaku se mi líbila více :)
Kniha s nádhernou obálku, krátké kapitoly se čtou samy, zajímavé a poutavé metody vyšetřování. Kniha určitě po Šelmě nezklamala. Hvězdičku ubírám za velice rychlý konec, čekala jsem nějaké “drama”. Těším na další díly :)
Celou dobu jsem čekala, až se něco stane, ale nedočkala jsem se. Takové chlapské kafrání, starosti a radosti v dnešní době. Asi jsem neobjevila "skrytý smysl" knihy, za mě rozhodně zklamání.
Celkem mě až obtěžovaly pasáže s úryvky jiných knih či citátů. V knize jsem se ztrácela a dočetla jsem ji v podstatě z donucení, protože se mi hodí do čtenářské výzvy. Za mě zklamání ...
Kniha, která bere dech do poslední chvíle aneb typická Moyesovka!
Velice příjemné počtení, kniha mne překvapila! Spoustu lásky, napětí, radosti i šílenství! Maličko mě zamrzel otevřený konec, ale přesto bych ji každému doporučila :-)
Naprosto úžasná kuchařka do začátků, ale i pro pokročilé! Z internetu se ne vždy všechno povede, proto jsem ráda, že mám po ruce v kuchyni tuto pomocnici! :-)
Super pro fitness začátečnice. Vše je hezky vysvětleno, popsáno a ilustrováno :)
Čtivé, poutavé, napínavé, kruté, úsměvné .. takový je život. Super knížka !
Občas jsem se od srdce zasmála, zejména díky moravštině, ale celkově knihu hodnotím jako oddechovku bez konce :-)
Nádherný, bohužel smutný příběh. Klidně si knihu za pár let přečtu znovu.
Tuto knihu bych dala přečíst všem, aby se nad sebou zamysleli.. Poutavý příběh, který vás postupně stahuje do hlubin..
Má první kniha od Sparkse po které jsem zjistila, že musím přečíst všechny! Krásný romantický příběh. Film také nezklamal, ale bylo tam spoustu nesrovnalostí v porovnání s knihou.
Knihu všude vychvalovali, ale za mě to taková bomba není. Bylo tam moc postav, že už jsem pak ani nevěděla, kdo je kdo. Navíc jsem se občas ztrácela v čase a příběhy jsou v podstatě bez konce. Knize by prospělo, kdyby obsahovala méně postav a příběhy byli dokončené. Tak třeba bude pokračování.. Ale jako letní počtení k vodě, proč ne :)
Musím říct, že i po přečtení všech Holleovek kniha nezklamala. Bylo to něco jiného, ale skvělého. Těším se na film :)
Velmi zajímavá kniha, která se rychle čte. Byla to má první kniha, kterou jsem od autorky četla, ale určitě si přečtu i další.