terijans

Jsem nadšená! Kniha se mi četla v podstatě sama, před Monikou smekám :)

Luxusní zpracování, zajímavý námět, bohužel jazyk, kterým je kniha napsaná mě moc nezaujal.

Neříkám, že nic z popsaného se nemohlo stát, ale podle mě se svým způsobem podílely na příběhu i drogy. Viděla jsem i film, kniha je podle mě lepší. Chystám se na další knihy autora.

Nejvíce se mi líbil vložený překlad Milenců, jinak pořádně nevím, co si o knize myslet. Chvilku jsem si říkala, jak je to skvělé čtení na 5 hvězdiček, v zápětí jsem měla dojem, že čtu něco úplně jiného. Nicméně, zaujal mě zápal hlavní hrdinky pro věc.

Na tuto knihu jsem se těšila hodně, výsledek mě ale příliš neohromil. Některé myšlenky stojí za to, jinak ale tlachání v podstatě o ničem, Austin Kleon to umí líp.

Místy se mi to neskutečně táhlo, od poloviny to ale mělo švih a četlo se skoro samo. Někdy mi styl jazyka a popis děje připomínal Lenku Lanczovou.

První polovina se mi četla dobře s druhou už to bylo horší, hlavní postava mi nebyla vůbec sympatická, neurazilo ani nenadchlo.

Výborná kniha, nápad na 2v1 hodnotím velmi kladně, první jsem četla Jáchyma a potom Veroniku.

Typická oddychovka, některé příhody mě skvěle pobavily.

Souhlasím s komentářem níže, čte se dobře, neurazí, ale ani výrazně čtenáře nezasáhne.

Zpočátku jsem byla knihou nadšená, ale od poloviny se mi čtení dost vleklo. Příběh má určitě potenciál, ale celek mi nesedl. Rozhodovala jsem se mezi 3 a 2 hvězdama.

Moje pocity jsou rozporuplné, Hrdého Budžese miluju, Oněgin byl Rusák byl taky fajn, ale Darda se mi četla ze všeho nejhůře, a nebylo to kvůli pochmurnosti.

Zajímavá kniha, ať už námětem nebo stylem jazyka. Přesto, očekávala jsem, hlavně méně červené knihovny, některé pasáže se mi četly nedobře.

Souhlasím s některými zdejšími komentáři, přesto moc zajímavá a poutavá kniha, která mě chytla za srdce.

Celkový design knihy je nádherný, stejně jako všechny ilustrace. Více mě bavila devadesátková část (na můj vkus, devadesátek mohlo být více), a část o Marii, než ta o její rodině, tu bych ukončila rodiči, stejně je to ale milé čtení!

Pokračování toho, jak to s Christiane bylo dál. Zajímavé, smutné, autentické. Přesto, jak je tady několikrát už napsáno, i mně nevyhoval styl, jakým byla kniha napsána.

Viděla jsem film a teď jsem četla knihu a musím říct, že mě překvapilo, jak se film liší od knihy. Kniha se mi ale četla dobře, jsem ráda, že tuto dobu znám jen z vyprávění, jen to přesakování v čase mohlo být zpracováno jinak.