terijans

Kniha mě nadchla, přestože nejsem fanouškem thrillerů, jen konec byl příliš strohý, přečteno za den.

Kniha se mi líbila, dobré čtení a dobrý nápad všechny osudy propojit.

Připomnělo mi to skvělý první díl, tento byl taky skvělý. Opět jsem se několikrát zasmála nahlas!

Kniha měla jak dobré, tak špatné pasáže, konec jsem nedočetla, nicméně si cením toho, že šla autorka s kůží na trh.

Proč jsem o tomto dílku nevěděla dříve? Jednoznačně pět hvězdiček!

Čtu blog Anie, knížka pro mě byla spíše takovým shrnutím všeho, co jsem věděla, ale hezké čtení to bylo, to zase jo.

Pana Selnera sleduji i na Twitteru, kde jsem se o knize vlastně dozvěděla. Je to kniha smutná, dojemná, veselá i hluboká, přečetla jsem za jeden den. Skvělý počin!

Kniha mě moc neoslovila, Terezin blog čtu, ale tady prostě nebylo, nic, co by mě přinutilo se ke knize ještě jednou vrátit. Trošku zklamání, ale vyzdvihnu popis norského života.

Na knihu jsem slyšela ódy, autorka je mi sympatická, ale bohužel jsem nedočetla, nebavilo mě to vůbec. Téma samotné je ovšem velmi zajímavé.

Knihu jsem měla přečtenou asi za čtyři dny. Bavila mě, i když někdy už hraničila s absurditou. Mám ráda humor pana Landsmana. Hodnotím třemi hvězdičkami.