terikus Online terikus komentáře u knih

Táhni z mé hlavy Táhni z mé hlavy Lenka Hnátová

Fajn počtení, jen by Márty mohl být trochu míň zženštilý, ale to je jen otázka vkusu, takže za mě 5*

21.03.2023 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Jako super, ale....Jeřáb? Proč proboha?

09.01.2023 5 z 5

Ztracená láska Ztracená láska Tess M. Puffrová

To teda byla jízda! Emočně mi to dalo dost zabrat, párkrát jsem si i pobrečela, vážně nářez! Autorku si dávám do oblíbených a budu napjatě čekat na její další díla, protože tady vidím něco velkýho :-)

20.11.2022 5 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Knížka super, hlavní hrdinové byli skvělí, četlo se to dobře. Taková jednohubka, ale je vidět, že autorkám to spolu dobře funguje :-)

25.09.2022 5 z 5

Zlomená láska Zlomená láska Tess M. Puffrová

Určitě lepší, než první díl. Ten konec, to je zabiják a já se modlím, aby se podařilo vydat další díl, protože jinak to nepřežiju :-D

18.09.2022 5 z 5

Poslední song Poslední song Nicole Böhm

Miluju romanťárny z hudebního prostředí! Pro mě tohle byla super knížka a moc doufám, že budou díly i o dalších členech kapely, hlavně o Ethanovi...

20.08.2022 5 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Noo...co na to říct...záležitost Brant vs. Lee jsem odhadla už když se poprvé objevil, ale každopádně jsem byla napnutá, dlouho jsem nevěděla co si o tom mám myslet a pak ten zvrat no....jen řeknu tohle, když jsem knížku začala číst, nečekala jsem, že se tam stane taková divočina :-D a už jenom proto stojí za to si ji přečíst

08.08.2022 5 z 5

Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

Tenhle díl byl lehce slabší, než ten předchozí, ale i tak jsem se dobře bavila a dobře si početla.

07.08.2022 5 z 5

Skandální noc Skandální noc Elle Kennedy

Tohle už skoro byla Elle jak jí známe. O dost lepší než první díl a těším se na další...

18.04.2022 5 z 5

Když jsme si věřili Když jsme si věřili Sarina Bowen

Skvělý díl, Rafe byl zlatej

16.04.2022 5 z 5

Hříšná noc Hříšná noc Elle Kennedy

Jak už zde bylo napsáno...nekomplikovaná jednohubka, neurazí nenadchne. Asi jsme všichni zvyklí od Elle na něco jiného, ale přečíst se to dalo.

28.02.2022 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

To mě zase rozebralo a dostalo...nechápu jak to Colleen dokáže

23.12.2021 5 z 5

Leova šance Leova šance Mia Sheridan

Kniha je skvělá, jen doporučuji přečíst si ji s větším časovým odstupem od prvního dílu...

02.06.2021 5 z 5

Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

(SPOILER) Eden mi trošku lezla na nervy...pořád jsem doufala, že se nakonec z Deana vyklube nějaký kretén, aby mu nakonec nezlomili srdce. Zápletka s Tiffany mi přišla moc krátká a uspěchaná. Také moc nepobírám ten "strašný problém" že jsou nevlastní sourozenci. Každopádně to bylo lepší, než první díl :-)

29.05.2021 5 z 5

Kontrakt 3 Kontrakt 3 Melanie Moreland

Krasný zakončení série, posledních asi 50 stránek jsem brečela jak želva :-D

04.03.2024 5 z 5

Ahoj, tady Sam Ahoj, tady Sam Dustin Thao

Jakože bylo to smutný, ale že bych z toho byla nějak na větvi, to se říct nedá. Pořád jsem čekala, kdy konečně udeří to něco, díky čemu je knížka tak populární v zahraničí a nějak nic. Nevím čím to je, protože třeba u Tisíc polibků jsem řvala jak želva...a tady nic. Asi mi ten styl psaní nějak nesedl. Nevím.

22.01.2024 4 z 5

Ricci Ricci Marcy Jell

Máme tu předposlední díl super série. Za mě byl tenhle díl nejslabší, ale pořád pecka. Sem tam se vyskytly různé nesrovnalosti, ale daly se přehlédnout. Na Hectora se těším úplně nejvíc ze všech bratrů a jsem si jistá, že autorka opět nezklame.

26.11.2023 5 z 5

Pukom do srdca Pukom do srdca Teagan Hunter

Miluju příběhy o sexy hokejistech! Byla to taková příjemná oddechovka, která v žádném případě nezklamala a já netrpělivě očekávám další díl.

16.08.2023 5 z 5

Až ti budu nablízku Až ti budu nablízku Bianca Iosivoni

Krásný příběh z dá se říct originálního prostředí. Jediný, co mi opravdu lezlo krkem bylo skloňování jména Cole, ale za to autorka nemůže.

15.08.2023 5 z 5

Jasmína Jasmína Anna Szafrańska

Hořkosladký konec zajímavé série. Mám z knihy smíšené pocity, z konce jsem byla vedle, ale epilog a dodatek mi bohužel moc nesedly. Z Timonova osudu je mi dost úzko.

19.03.2023 5 z 5