tezzpoletsar komentáře u knih
potřebuju nutně druhý díl!!!!!! skvělá, ze začátku mě nějak moc neupoutala ale postupem času si mě získala, vtipná, čtivá. Doporučuji!:)
p.s. hned druhý den jsem si musela jít koupit druhý díl, takže asi tak:)
Pořád jsem od toho asi čekala něco víc.. začátek byl zajímavý, pohled na život dvojčat, jejich napojení, možná záměna.. ale konec se mi nelíbil. Škoda.
Naprosto skvělá knížka! Bavilo mě střídání kapitol, Bárka/babička, jejich pohledy na věci a situace. Strašně vtipná (!!!), čtivá, vzala za srdce... Doporučuji!:)
příjemná knížka, oddechovka, čtivá. Ze začátku jsem z toho byla zmatená, která je která, a kdo ke které patří, ale postupně jsem se zorientovala:) Moje druhá knížka od autorky a zase super:)
nádherná knížka s nádherným příběhem!!!:) úžasné ilustrace! zhltla jsem ji asi za slabou hodinku:) určitě doporučuji i větším čtenářům:) já jí pořídila pro malou neteř, tak doufám, že se jí bude líbit:) miluje totiž jednorožce!!:) mrk, mrk, mrk..
díky Bohu za civilizovanou zemi bez těchto drastických zásahů/zvyků/náboženství... obdivuju Khady, že se nedala a celou dobu se rozvíjela a rostla.. i přes nepřízeň osudu, podmínek a všeho. Velký obdiv za to, co zvládla a že bojuje za ostatní dál!
Krásná kniha, ovšem velmi smutná. Hrozné, co si lidé museli zažít a protrpět. Silný příběh. Velmi čtivé. Moc doporučuji...
Právě jsem knížku dočetla a neubránila se slzám. Naprosto úžasná knížka s ještě úžasnějším příběhem.. Lidská, vtipná, k zamyšlení... Doporučuji.
Krásná knížka. Občas mi i slza ukápla. Určitě si přečtu i pokračování!:)
Právě jsem knihu dočetla a jednoznačně říkám SKVĚLÁ!!! Knížka mě bavila od začátku do konce. Hltala jsem každé slovo a potřebovala vědět, co přijde dál a jak to dopadne! Na konci jsem měla husí kůži, moc krásné, pohádkové, originální & jemné. Jsem nadšená!! Doporučuji!!
+ krásná obálka!
Moc hezké čtení, oddechovka. Autor dává nahlédnout do svého života a spojuje zde své vášně - psaní & běh. Velice inspirativní.
Můj první Murakami a určitě ne poslední :)
Moje první knížka od Viewegha a tak nějak nevím, co si o ní mám myslet :)) Ale asi mu dám ještě šanci, někdy.
Souhlasím s tím, že první část knihy se mi líbila více. Celkově moc hezký příběh.
Hltala jsem každou stránku. Úplně jsem se vcítila do Christiany a zajímalo mě, co s ní bude.. Knížku jsem četla před 7 lety a vím, že mě hodně vzala. Silný příběh, určitě doporučuji.
Velmi čtivé a hezké příběhy, hlavně ten první! Nemohla jsem se odtrhnout.
Knížka se mi moc líbila, četla se krásně. Takový příběh jsem ještě nečetla, takže mě to oslovilo a prožívala jsem to s hlavní hrdinkou, která mi byla sympatická. Konec mě docela dojal, celkově smutnější ale moc pěkné.
ps. krásná obálka!
Skvělá, propletená, ze života, vtipná, dojemná, čtivá a bavila!:)