Titi Titi komentáře u knih

24.11.2011 5 z 5

Já Miloš Kopecký

Dost depresivní čtení.

22.04.2011 5 z 5

Taková normální rodinka Taková normální rodinka Fan Vavřincová (p)

Skvělé, bavila jsem se ještě víc, než u známého seriálu :)

30.11.-0001 5 z 5

Láska v Provenci Láska v Provenci Bridget Asher (p)

Přečetla jsem asi třetinu knihy, lépeřečeno jsem se první třetinou pronudila a potom jsem to vzdala, takže nehodnotím.

02.07.2015

Sladké zapomínání Sladké zapomínání Kristin Harmel

Holocaust v romantickém hávu? Nevěřila jsem, co to čtu. Za 4 dny pátrání v Evropě Hope zjistí téměř vše!!! Přijde mi to jako výsměch mnoha tisícům židů, kteří po válce leta i desetiletí pátrali po svých příbuzných. Neuvěřitelně špatná kniha. 1* za začátek a recepty.

21.09.2014 1 z 5

Tanec na paletě Tanec na paletě Taťána Březinová

Po všech těch knihách věhlasných autorek (ů) co čtu, to byla pro mne příjemná změna. Skvěle napsaný román z českého pohraničí začíná v době socialismu a je doveden až do současnosti. Jen škoda, že společnému životu Blaženy se Charlottou nebyl dán větší prostor, ta část se mi líbila nejvíc.

12.07.2014 4 z 5

V erbu Progres V erbu Progres Petr Gratias

Kniha určená především pro fanoušky brněnské skupiny. Pochvala nejen autorům knihy, ale i nakladatelství Jota.

18.06.2014 5 z 5

The Beatles v písních a obrazech The Beatles v písních a obrazech Alan Aldridge

Mám doma vydání z roku 1969. Věřím tomu, že v té době to musela být doslova pecka pro všechny fanoušky Beatles.

30.11.2013 4 z 5

Rozhodnutí porodní báby Rozhodnutí porodní báby Sabine Ebert

Dlouho, předlouho jsem u knihy neplakala. Na konci této knihy jsem nemohla slzy zadržet. Vím, že je to taková pohádka pro dospělé, kde Christian a jeho nejbližší jsou ti NEJ a ostatní jsou ti zlí, záludní, nepřátelští. Takové knihy moc nečtu, ale toto je výjimka. Porodní bába mě prostě dostala.

18.03.2013 4 z 5

Roznese tě na kopytech Roznese tě na kopytech Simona Monyová (p)

Dobře mu tak! :)))) Velká škoda, že se Monyová víc nerozepsala o kypré Jasmíně. Ta jediná mi připadala normální. ;)

13.02.2013 3 z 5

Francouzský sen. Nový domov a láska v Burgundsku Francouzský sen. Nový domov a láska v Burgundsku Jeffrey Greene

Kniha jako dobré francouzské víno, které se musí vychutnat a ne ho zhltnout. U této knihy to ani nejde.

11.02.2013 5 z 5

Květiny na jeho pohřeb Květiny na jeho pohřeb Ann Granger

První kniha od této autorky a jsem spokojená. Klasická detektivka, žádná brutalita, vraha jsem neuhodla. Zvláštní bylo, že jsem dlouho měla pocit, že se děj odehrává v předválečné době, jenže tehdy mobilní telefony nebyly :) Ale i přesto ten pocit ve mě zůstal dál...Určitě sek autorce ještě vrátím.

10.12.2012 4 z 5

Remoska v moderní kuchyni Remoska v moderní kuchyni Iva Trhoňová

Na remosku nedám dopustit. Je vynikající nejen na chaty, chalupy, ale i vdomácnotech. Jsou zde recepty na jídla slaná i sladká, hrnkové i lžícové recepty, chleba atd. Kniha je doplněna krásnými fotografiemi jídel.

27.05.2012 5 z 5

Království za story Království za story Petr Šabach

Úsměvné, pohodové, uklidňující počteníčko...

25.04.2012 5 z 5

Brněnské kolo a drak. Pověsti z Brna Brněnské kolo a drak. Pověsti z Brna Oldřich Sirovátka

Co bych to byla za brňačku, kdybych si nepřečetla naše pověsti?! :)))

14.04.2012 5 z 5

Kouzelný týden Kouzelný týden Marcia Willett

Krásný, čtivý román, ale ty chyby jsou neskutečné. Například: před pěti lety se matka vrátila ke svému ročnímu dítěti; Tim se několikrát plete s Tomem a já vtom měla najednou zmatek. Nicméně autorka a její dílo nemohou za to, co stvořil Ikar. Proto 5*

15.01.2012 5 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Skvělé!!! Klasická detektivka to rozhodně není, nevím přesně jak to pojmenovat.

Let do nebezpečí Let do nebezpečí Arthur Hailey

Knihu jsem četla, když mi bylo 15, byla jsem napnutá jak kšandy :) Adamíru s Cupákem bych si ráda poslechla, ale kde pajonku, kde?

30.11.-0001 5 z 5

Školák Kája Mařík 1. díl Školák Kája Mařík 1. díl Felix Háj (p)

Dostala jsem chuť na rozpíčky :)

Jako my všechny Jako my všechny Cathy Kelly

Čekala jsem strašnou blbost. Potom jsem se začetla a bylo to pro mě víc než příjemné překvapení.