twiggynka twiggynka komentáře u knih

Počátek Počátek Dan Brown

Většinu knih od Dana Browna jsem přečetla jedním dechem. Jenže tentokrát to šlo jaksi pomalu! Určitě to nebylo příběhem, který je opravdu k zamyšlení! Možná to bylo velkým očekáváním a nedočkavostí! Každopádně Dana Browna mám mezi mými TOP autory!

22.02.2018 4 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

kniha se mi moc líbila, i když oproti jiným dílům s HH mi připadla zdlouhavá... ale i tak jsem si ji užila!

14.02.2018 5 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Příběh mě ani neuchvátil, ale ani nenudil! Jsem ráda, že to byla jen povídka, jako kniha o 300 stranách by mě to asi nebavilo! :-D Jako oddechovka do vlaku nebo do čekárny k doktorovi dobrý!

31.01.2018 2 z 5

Zmizet Zmizet Petra Soukupová

co k téhle knize říct? Není to vůbec můj žánr a přečetla jsem si ji kvůli čtenářské výzvě, ale musím říct, že jsem ji hltala celou dobu! Všechny tři příběhy byly reálné, velice smutné, ale stály za to!

24.01.2018 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Knihy od Roberta Bryndzy jsou proste super! Jsou čtivé, promyšlené, příběh pokaždé fenomenální!! Velká spokojenost!!!! Doporučuji všem!

19.01.2018 5 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

kniha mě bavila, ale bylo tam spoustu špatných kroků, které knihu srážely dolů!!!Což mě mrzí, ale i přes to se těším na další díl!

16.01.2018 4 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

po dlouhé době jsem si příjemně početla, jen ten konec byl "divný" :-) těším se na další knihu Hangman!

08.01.2018 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha byla dobře napsaná tak se četla jako po másle. Průběh příběhu snadno čitelný! Žádný wow efekt se nedostavil! :-(

22.12.2017 3 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

od knihy jsem čekala mnohem víc! Během čtení mi párkrát v hlavě naskočila podobnost s 50 odstínů... a dost mi vadili chybějící uvozovky! Za mě průměrná kniha! Mrzí mě že čím větší je povyk kvůli nějaké knize, o to víc stojí za prd :-D

22.12.2017 3 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

kniha se mi libila vice nez divka ve vlaku, jen jsem cekala malinko lepsi zaver! Byl takovy vlazny....

27.11.2017 4 z 5

Milovaná Milovaná Toni Morrison

Těžká kniha, plná silných pocitů! Po celou dobu jejího čtení i chvílí kdy jsem nečetla, jsem ji nemohla dostat z hlavy. Dá se říct, že jsem celý příběh přímo prožívala! Teď si rozhodně dám nějakou oddechovou knihu :-D

13.10.2017 4 z 5

Červenka Červenka Jo Nesbø

Možná moc zdlouhavé, ale nemůžu říct, že bych se u téhle knihy nudila! Přečteno za tři dny a už se těším na Nemesis.

26.08.2017 4 z 5

Tekutý písek Tekutý písek Malin Persson Giolito

nejsem si jistá co si o téhle knize myslím! Příběh není špatný, ale nedá se říct, že by mě to bavilo ! Myslím, že tohle není kniha, kterou bych si v budoucnu ještě jednou přečetla!

22.08.2017 2 z 5

Městečko Resolution Městečko Resolution Robert B. Parker

já a kovbojky nejdou dohromady, ale v podání Roberta B. Parkera je to mazec! Miluju jeho slovní obraty, drsnost a ledový chlad, který dává svým hrdinům... Doporučuji!:-)

03.03.2015 5 z 5

Nepříjemnost v klubu Bellona Nepříjemnost v klubu Bellona Dorothy L. Sayers

příběh dobrý, jen trochu nudně napsané :-)

02.03.2015 4 z 5

Psychiatr Psychiatr Caleb Carr

výborná kniha! přelouskala jsem ji během pár dní a ráda bych si takových knih přečetla více!

Poslední přípitek Poslední přípitek Nora Roberts

Nora opravdu umí rozproudit krev v žilách.... super kniha se zápletkou, romantikou a člověk se navíc i něco naučí! Mě tato kniha naučila pít víno Shiraz... po přečtení jsem ho vyzkoušela a od té doby je to mé nejoblíbenější červené!!!!Doporučuji knihu i víno!:-)

Krvavý sen Krvavý sen Robert B. Parker

kniha ve spolupráci s Chandlerem Raimondem je výborná, ale je to jiné než když se do toho pustí sám Robert. Bavila mě, ale nebylo to tak čtivé jako jiné knihy od R. B. Parkera!

02.03.2015 3 z 5

Zub za zub Zub za zub Robert B. Parker

knihy v hlavní roli se Spenserem či Howkem i Sunny jsou výborný relax.... krátké kapitoly nedovolují knihu ani na chvíli odložit!

Prokletí Salemu Prokletí Salemu Stephen King

jako vždy S. King umí napsat příběh, který zaujme!