Ulrika

Skvěle a především napínavě napsané. J.A.A. jde psaní knih i ze současnosti nejen fantasy.

(SPOILER) Určitě to není tak povedené jako Selekce, ale rozhodně to není špatné a musím si sehnat pokračování. Už v prvním díle jsem ale měla tušení, že Silas nemusí být tou životní láskou Hollis a nemýlila jsem se.

Linda H. byla opět sázka na jistotu. Zase trochu jiná zápletka, ale opět nechybí pořádná dávka romantiky:)

SK jsem zvolila jen na základě čtenářské výzvy, zvolit si od plodného autora titul, nepředstavovalo dlouhé přemýšlení. Chtěla jsem vědět, zda je kniha alespoň z poloviny tak povedená, jako stejnojmenný film, který je filmem v mé TOP pětce nejlepších filmů. Styl psaní SK mi úplně nevyhovolal, přeskakování z děje, vracení se do děje opakovaně na stejné místo.., ale rozhodně na mě kniha zapůsobila velmi emotivně, drastický popis popravy chudáka Dela, byl mnohem surovější než ve filmu. Plusovou hvězdu dávám za příběh o smrti Paulovi ženy, který se už tak do dlouhého filmu zřejmě nevešel.

Mám prostě knihy SB ráda a i když toto je hodně červená knihovna, rada se ke knize budu vracet

Na knihu jsem narazila náhodou, moje první zkušenost s autorkou a rozhodně ne poslední. Příběh mě úplně vtáhl a kniha se četla jedním dechem, až mě mrzelo, že nemá více stránek:) Postavy i příroda skvěle popsány a do Saula jsem se sama zamilovala:) Rozhodně doporučuji!!

Zase nádherný příběh. Kristin Harmel své romány situuje do velmi smutné doby, ale vždy je její kniha plná naděje. Skvele napsané, nemohla jsem se od pribehu Evy vůbec odtrhnout. Rozhodne doporučuji!

Druhý díl také velmi povedený . Annika je opravdu kouzelná postava:)

Těžko se do knihy začíná..a musím přiznat, že jsem občas preskakovala. Psychologický román, ale thriller určitě ne.

Opět klobouk dolů před skvělým vyústěním a konečnou zápletkou. S. J. M. opět nezklamala. Ano kniha, má několik pasáží, které bych osobně vynechala, ale jako celek musím říct, že pro mě zatím nejlepší díl ze série.

Krásný a dojemný příběh. Doufám, že autorka nezůstane jen u své prvotiny a dočkáme se od ní další knihy.

V sérii budu dál pokračovat, abych věděla jak se to vyvine, ale musím se přiznat, že mě ani Daniel ani Luce jako hlavní hrdinové charakterově moc nesedli...

Musím říct, že mě celkem překvapilo, kdo byl vrah. Třetí díl byl o něco lepší než 2.

Ano, dvojce se kniha ani zdaleka nevyrovnala, ale to jsme nějak ani nečekala, protože druhý díl byl naprosto fascinující. Třetí díl bych ohodnotila jako poněkud odlehčující a po většinu děje velmi poklidné. Vyvrcholení však bylo opět mistrovské.