uzivatel83509

Předchozí dvě knihy jsem nečetla, ale viděla jsem několikrát filmové zpracování.... možná proto jsem se do knihy nemohla pořádně začíst, protože jsem měla před očima film. Kniha je to hezká, čtivá a dobře napsaná, ale člověk musí mít náladu zrovna takovéto věci číst..

Právě dočteno. Kniha byla dobrá - ostatně jako i další knihy téhle autorky.

(SPOILER) Oddechové čtení, když člověk potřebuje trochu relax třeba během škaredého počasí za okny. Příběh se četl příjemně, občas jsem se bavila, ale většinou nuda. Chyběl mi tam šmrnc a také jiskření mezi hlavními postavami. Nějaká jiskra v příběhu.. prostě šla stránka za stránkou a najednou byl konec. Připadlo mi to jako harlequinka, zdlouhavá romantická linka s trochou humoru a troškou sexu na závěr. Ten pes byl miláček :-)

Příběh Corrie a Jamese byl dobrý, jiskření mezi nimi také bylo, ale kniha se mi zdála zbytečně zdlouhavá... líbila se mi scénka, kdy Corrie zachraňovala Jamese, taková neohrožená mladá hrdinka.

Druhý díl série se četl dobře a bavilo mě to. James se snaží napravit své chyby, Ruby mu odpustit nechce, ale láska je silnější. Baví mě i Lýdiin příběh a dokonce i spolek kamarádů, které má James..

Kniha se dobře četla, Nick byl miláček s temnou minulostí a Lottie se k němu krásně hodila. Příběh byl pestrý a akční zároveň, ale chyběl mi tam ten náboj mezi hlavními postavami... ze začátku super, ale pak se to "jiskření" někam vytratilo... Bylo mi líto, čím si Nick musel projít.. jeho noční můry jsem prožívala s ním...

Příběh byl poutavě napsaný, ale vadilo mi, že se tam spíše řešila válka a spory, než láska a romantika mezi Jessiem a Kiernan. Jessie byl borec se srdcem na pravém místě, Kiernan mě dost štvala svým přístupem k jeho osobě.
Konec byl super, ten jsem si moc užila.. bohužel z knihy jsem lehce zklamaná, ale i tak se těším na díl o Danielovi.

Hezká romantická oddechovka i s trochou humoru :-) Bavilo mě to

Knihy od Karla Čapka mám ráda - neustále mě nestačí překvapovat... nedávno jsem četla Zahradníkův rok, což mi přišlo zcela jiné, než jeho běžná díla... a teď tohle - První parta o záchranářích a mužích zavalených v dole... wau

Příběh Darcy a Reeda se mi hodně líbil, možná i o něco více, než předešlý díl :-) Hezky to mezi nimi jiskřilo a postavu Reeda jsem si zamilovala :-) konec byl předvídatelný, ale fajn! Hezká erotická oddechovka, čtení jsem si užila

(SPOILER) K této knize se mi hrozně špatně píše komentář i hodnocení. Byla dobrá? - Byla hrozná? Skutečnost, kterou si musel prožít malý chlapec. Jak tohle může někdo dělat a tolik dalších lidí přehlížet a nechat to týrání zajít takto daleko? Chudák Michael si navíc, k tomu všemu, musel prožít i šikanu od dalších dětí (bezcitnost těch děcek, když mu zemřela "matka" nebo když vběhl na to zamrzlé jezírko...no hnus) a ze strany té baby ježibaby... Bylo mi Michaela hrozně líto - vždy, když mu svitla naděje, hned zase pohasla... Mohla bych napsat, že jsem četla podobnou knihu o týraném chlapci a že byla lépe zpracovaná, ale to nemůžu, protože ve své podstatě jsou takovéto příběhy všechny stejně smutné, kruté a šílené. Michael si prošel peklem a nakonec přeci jen zvítězil! Epilog mě už fakt nebavil číst..

Kniha byla zdlouhavá a jak už bylo zmíněno - 488 stran a příběh byl rozdělen jen do pár dlouhých kapitol. Kniha mě moc neokouzlila, ale věřím tomu, že své čtenáře si najde :-)

První díl jsem nečetla, ale i tak se kniha dá číst, protože je to jen volné pokračování a vše, co se stalo v první knize, je vysvětleno. Myslím si, že první díl by se mi asi líbil víc, než tento. Čekala jsem asi větší krimi, nebo i thriller, ale je to spíš román o zoufalém hledání ztraceného dítěte, odhalení starých tajemství a až ke konci je kniha dost akčnější. Kniha se četla dobře.

Tuhle autorku mám moc ráda - líbí se mi styl jejího psaní.
Kniha hezky začala, ale jak příběh plynul, přestal mě bavit, protože se tam pořádně nic zajímavého nedělo a přišlo mi, že i to kouzlo a jiskření mezi Grace a Jackem se postupně někam ztratilo.. Konec byl ale hezký :-)

Příběh Carrie a Averyho byl hezký, byť měl pomalejší rozjezd. Knížka se hezky četla, takové klasické romantické oddechové čtení - bohužel, chyběla mi tam nějaká ta akce, nebo alespoň pořádné jiskření mezi hlavními postavami...

Knížka mě bavila, měla krátké kapitoly, četlo se to dobře.
Příběh Sebastiena, který se nemohl vypořádat s tím, že jeho otec ujel od nehody prolínající se s příběhem Loica, který žil jen s maminkou, která nyní ležela v nemocnici po nehodě. Co mi trochu vadilo, byl styl psaní kapitol o Loicovi... abych vysvětlila - kapitoly u Sebastiena byly psané stylem já "šlapu do pedálů", kdežto u Loica byly psané stylem ty "šlapeš do pedálů".... ale jinak hezké čtení.

Příběh mě vůbec nevtáhl do děje a nebavil mě... zdlouhavé a nudné..

Jak už sama autorka uvedla, série neměla mít původně tento třetí díl, ale jen dva.
Potěšilo mě, že kniha byla psaná hlavně z pohledu Tobiáše (střídají se pohledy Cecílie, Tobiáše a pak také Tobiášovy vzpomínky z různých let na život, na bratra a také na to, jak bratrstvo vznikalo)
Na jednu stranu si myslím, že série měla skončit druhým dílem, ale na druhou stranu bylo fajn si čtení o havranech takto prodloužit o další díl.. :-)
Bohužel, tento díl byl, podle mě, nejslabší z celé série a občas bylo čtení zdlouhavé, akčnější konec byl super..

Knížečku jsem přečetla, abych věděla, co to vlastně dceři dávám do ruky.. :-) chyběla mi tam ta strašidelnost... Nejlepší příběh z knihy - za mě TOP: " Smutný příběh Gillyho Bodkina"

Příběh byl velice čtivě napsaný, ale musím se přiznat, že podle obsahu a obálky jsem čekala daleko větší masakr... triumfální konec ( i když dost předvídatelný) tomu celému nasadil tu pomyslnou tečku na závěr :-)