Ver1982 komentáře u knih
Je to má čtvrtá kniha od Bryndzy a všechny jsou si hodně podobné. Další díly si určitě přečtu, ale tím, jak jsou si podobné ztrácí pro mé to napětí, které mám na thrillerech ráda, neboť je brzy zřejmé, jak to vše dopadne.
Začátek trochu chaotický, v ději jsem se ztrácela, ale když jsem se začetla a na styl si zvykla, nebylo těžké se v něm orientovat. Opět se v knize objevil typický humor Třeštíkové, který mi sedí a pokaždé u mě vyvolá úsměv na rtech. Námět zajímavý a čtivý, ale za tápaní na prvních stránkách strhávám jednu hvězdu. Těším se na další knihy, ale ocením, když se autorka vrátí k původnímu stylu psaní bez chaotického začátku :)
Už si na styl psaní této autorky začínám zvykat a tentokrát mi ani nevadilo to přeskakování v čase. Mě se knížka moc líbila.
Očekávala jsem míň, ale přišlo víc, takže hodnotím maximálním počtem. Kdo má rád nenáročné čtení s lehkou detektivní zápletkou, tak doporučuji. :)
Skvělé čtení. Všechny od Kinga jsem nečetla, ale z těch, co jsem četla, byla tato nejlepší.
Jeden z nejlepších thrillerů, co jsem kdy četla. První díl - Čtvrtá opice - to stejné.
Jeden z nejlepších thrillerů, co jsem kdy četla. Druhý díl - Pátá oběť - to stejné. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Je mi to až blbé tady psát, neboť má tato kniha vysoké hodnocení, ale mě nebavila. Knihu jsem v půlce odložila a zkusím se k ní vrátit někdy později.
Po přečtení recenzí, jsem se na tuto knihu moc netěšila, ale dostala mě od začátku až do konce. Po dlouhé době čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout.
Intriky, zápletky, dobré i zlé mezilidské vztahy, to je typická Váňová, kterou mám ráda. Knížka mě nezklamala. Jen bych vytkla dlouhé kapitoly a příliš dobrý konec pro Lauru, kterou boží mlýny moc nepomlely :)
Narozdíl od jiných detektivních thrillerů se tady dozvíme vraha dřív než v poslední kapitole, což me nejdřív vadilo a říkala jsem si o čem asi bude zbytek knihy. Nicméně jsem byla mile překvapená. Má druhá kniha o Erice Fosterové a opět skvělé a napínavé čtení. Už se těším na další díl.
Moje první kniha od tohoto autora. Určitě budu pokračovat ve čtení dalších dílů. Napínavé od začátku do konce, žádné nudné pasáže.
Druhý díl jsem četla před několika měsíci a chvíli trvalo, než jsem si zařadila všechna jména tam, kam patří. Autor nezklamal ani u posledního dílu. Četla jsem to jedním dechem a nemohla se odtrhnout. Chvílemi se mi sice děj zdál moc překombinovaný, ale za šokující konec, který dal Barker až na poslední stránku knihy, se nedá hodnotit jinak než 5*. Nejlepší trilogie, co jsem kdy četla.
Podobné téma už jsem četla, takže děj mě nijak nepřekvapil. Autorka zvolila zvláštní časové posuny. Víc bych ocenila, kdyby to šlo chronologicky po sobě než takové přeskakování a za to ubírám jednu *. Konec opravdu překvapil. Kniha stojí za přečtení.
Kniha není špatná, ale od knih označených jako “světový bestseller” očekávám mnohem víc.
U knihy jsem se docela trápila a musela se nutit do čtení. Nakonec jsem jí dočetla, ale za mě teda od začátku do konce nic moc.