VerčaP komentáře u knih
Nejdrsnější, ale pro mě zároveň nejslabší kniha. Chyběla mi Saga a Margot mi lezla staršně na nervy. Kniha mě však i vtáhla do děje, ale předchozí díly byly prostě lepší!
Kniha má stejný humor asi jako Babovřesky. Je jen na čtenáři jako moc ho tento brakohumor osloví ;) Já dávám aslespoň dvě hvězdičky za dobrý námět.
Dost jsem se u knihy bála, moc se mi také líbila Joonova osobni linie
Skvělá knížka, jen mě malinko mrzí konec, a proto dávám hvězdičku dolů, celou dobu čekám a pak nic ........................... SPOILER (=otevřený konec)
Závěr je krásný, je to moc zajímavě napsané, ale jednu hvězdičku ubírám, protože mi dlouho trvalo, než mě kniha chytla ...
Kniha nad kterou člověk budu přemýšlet ještě dlouho po přečtení. Doporučuji!
Zajímavý pohled na budoucnost, nejsem fanoušek tohoto žánru, ale kniha se mi moc líbila
Skvělá knížka, jen mi trochu vadil styl psaní. Malé množství dialogů vemně vyvolávalo tenenci přeskakovat popisné části knihy.
Skvělá knížka, jsem velmi ráda, že se kniha nezstavila pouze u událostí těstě po válce, ale naopak děj pokračoval plynule dál
První kniha, kterou jsem v mém životě nedočetla. Třeba se k ni někdy vrátím, ale teď v to ani nedoufám.
nečekaný konec, velmi silný příběh, moc se mi to líbilo
Nechápu, proč jsem se této knize, tak dlouho vyhýbala, je naprosto úžasná ;)
Knížka mě zaujala. Śkoda, že je autorka zaškatulkovaná pouze u Stmívaní a spol.
čekala jsem od toho trochu víc, ale po přečtení mám neustálou touhu číst dál a dál, bohužel už není co :(
Pro mě jednoznačně jedna znejoblíbenějších básnických sbírek
Tato kniha by neměla chybět v knihovně žádného knihomola :)