Veroba Veroba komentáře u knih

Tma Tma Jozef Karika

Wau!!!Musím dát pět hvězdiček za napětí, které ani na chvíli nepolevilo.J.Karika je pro mě PAN spisovatel ????????????

12.02.2019 5 z 5

Pěšky mezi buddhisty a komunisty Pěšky mezi buddhisty a komunisty Ladislav Zibura

Moje druhá přečtená kniha od L.Zibury.Líbila se mi ještě víc než "40 dní pěšky do Jeruzaléma".Pobavila jsem se, dověděla se něco nového a moc se mi líbil upřímný a dojemný závěr knihy.Doporučuji, stejně jako autorovy přednášky ????????????

23.12.2018 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Přečteno za pár dní.Nádherná emotivní kniha.

30.11.2018 5 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Opět jsem se pobavila, nicméně na první díl nemá.

06.11.2018 3 z 5

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Ani jsem netušila, že se při čtení tolik pobavím a přitom i něco nového dovím.Ráda si přečtu i další knihy L.Zibury.

13.09.2018 5 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Víc se mi líbila Trhlina, ale ani Strach nebyl špatný.Děj mi hodně připomínal knihy S.Kinga.Ráda si přečtu další knihy od J.Kariky.

22.08.2018 5 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Knihu jsem přečetla za pár dnů. Napínavá, čtivá, místo docela nechutná. Velké plus má u mě autor za postavu komisařky. Snad první kniha, kde je postava kriminální vyšetřovatelky zobrazena jako emocionální člověk. Ráda si přečtu další knihy od G. Mastertona.

26.07.2018 5 z 5

Jezero Jezero Bianca Bellová

Od knihy jsem moc nečekala, o to víc mě překvapila.

02.07.2018 4 z 5

Fabrika Fabrika Kateřina Tučková

Dověděla jsem se spoustu nového o Brně.

26.06.2018 4 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Dojemná kniha k zamyšlení.

16.06.2018 4 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Knihu jsem dočetla před malou chvílí, takže emoce ve mě ještě hodně víří. Musím říct - naprostá bomba! Dlouho jsem se tak moc při čtení knížky nebála (hlavně v poslední třetině). Na začátku jsem si říkala, že by byl skvělý výlet na Tríbeč, po přečtení knihy jsem si to ale rozmyslela :-)
Kdo se rád bojí, opravdu mohu jen doporučit.

13.06.2018 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Od knihy jsem moc nečekala, o to víc mě mile překvapila.Vrátila jsem se o několik let zpět, do doby, kdy jsem žila na vesnici.Hodně reálně zobrazené myšlení a názory vesnických obyvatel (především starší generace).Opravdu mohu doporučit.

12.05.2018 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Asi jsem měla velké očekávání, každopádně mě kniha moc nebavila.Jak už tu bylo párkrát zmíněno, byla dost překombinovaná.Pro mě rozhodně nejslabší thriller, který jsem kdy četla.

24.04.2018 2 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Čtivá kniha rozhodně je.Trochu mě ale zklamal konec...Proto nedávám plný počet hvězdiček.

24.03.2018 4 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Je sice teprve únor a já mám ještě v plánu za celý rok přečíst hodně knih, ale už teď vím, že je to pro mě Kniha roku.Posledních 100 stran jsem přečetla na jeden zátah, prostě nešlo přestat.Čtivá, místy až neskutečná.Člověk si při čtení uvědomil, jaké hrůzy museli lidé za 2.světové války zažít.

12.02.2018 5 z 5

Lidé, kteří mě znali Lidé, kteří mě znali Kim Hooper

Kniha je velmi čtivá, rychle jsem ji měla přečtenou.Zklamal mě ovšem ten konec.Proto jen 4 hvězdičky.

31.01.2018 4 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Kniha se mi líbila mnohem víc než "Bábovky".Napínavá, přesto nechyběl humor.Hlavně se mi líbilo,jak autorka zachytila myšlenkové pochody všech postav včetně kocoura.Za mě pět hvězdiček.

14.01.2018 5 z 5

Ladič Ladič Anna Vovsová

Nejde jinak než dát pět hvězdiček.Neuvěřitelně silný příběh.

13.10.2017 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Je to ten druh knihy, u které litujete, že ji máte přečtenou.

29.08.2017 5 z 5

Zpátky ve hře Zpátky ve hře Michal Viewegh

Jak to napsat...asi takto: nenadchne, neurazí.Opravdu jen pár povídek bylo docela vtipných, jinak o ničem...

20.08.2017 2 z 5