Verousek komentáře u knih
Jednoduše a stručně popsáno vše kolem orchideí :) doplněno o krásné ilustrace :)
A už jsem to toho spadla zase...opět jsem narazila na knihu, kde je hlavní hrdinou nějaká stvůra...v tomto případě anděl. Musím říci, že kniha se četla moc dobře (a to nejen díky ladnému rozložení textu na stranu), ale i v celku působivému textu. Ovšem do jisté míry...musím říci, že toto se až nápadně podobá sérii Stmívání. A rozhodně je více než nápadný fakt, že se kniha objevila na trhu i v zhruba stejné době. Holky, co to s náma je, že milujeme příšery? :D S knihou Stmívání vidím podobu hned na několika místech a možná i proto je tahle kniha pro tolik holek jako já přitažlivá. Je to rozhodně oddychová četba, které se vícemnéně nedá nic vytknout (pro rejpaly: člověk pořád nemůže číst kvalitní četbu a zalykat se moudry autorů, kteří se skrývají před světem ve vazbě plnohodnotných knih) :)
Myslím, že zas tak hrozná tahle kniha není :) existují i horší :)
Opravdu velice zajímavá kniha. Ani pořádně nevím, co o ní mám říct. Knihu jsem přečetla velice rychle a poté jsem měla pocit uvědomění, poznání a rozhodně ve mě vznítila různé myšlenky...
Kniha se mi líbila, mělo to děj a navíc jsem se dozvěděla zase něco nového o Máchovi :) pro holky kolem 13-15 fajn knížka :)
Je mi celkem zatěžko vyjádřit názor na tuhle knihu, když má tak dobré hodnocení, ale je to můj názor. Do knihy jsme se zprvu vůbec nemohla začíst, přišlo mi to jako běžné vyprávění z advokátova života, které je sice zajímavé, nicméně po chvíli může začít nudit. Zhruba po 80 stranách jsem se konečně začetla a děj mi přišel konečně opravdu zajímavý. Každopádně když jsem se prokousala ke konci, byla jsem celkem zklamaná. Čekala jsem lepší vyvrcholení. Konec mi zkrátka přišel odfláknutý. Můj celkový dojem z knihy je tedy průměrný
Tak tohle byla ta nejsprostší knížka, co jsem kdy četla a rozhodně nehrozí, že bych někdy měla chuť přečíst si ji znovu :D každopádně docela mě překvapilo, že se spekuluje o tom, že jestli ji opravdu napsal Wilde. Například jsem se doslechla, že jedině v ČR ji ještě vydáváme s Wildem, jako autorem...v ostatních zemích ji prý vydávají za knihu někoho jiného (informace překvapila, nevím, zda je pravdivá...)
Kniha ve mně zanechala dojem, vzpomínku. Byla to ta nejzvláštnější kniha, co jsem kdy četla a to říkám všem...nic jiného není potřeba dodat
Opravdu povedené. Po přečtení ve mně kniha zanechala silný dojem.
Knihu jsem přečetla docela rychle a líbila se mi :) je to knížka s jednoduchým příběhem a pro pohodové odpoledne jako stvořená :)
Když jsem si tuhle knihu půjčila v knihovně, nesla jsem ji domů se smíšenými pocity, protože jsem nevěděla co očekávat. Kniha mě ale dost překvapila. Děj byl určitě zajímavý a občas dost peprný. Trochu jsme se při čtení i styděla :)
Tuhle knihu jsem si přečetla hned, jak se objevila v mé knihovně. Po pár dnech jsem ji tam ovšem vrátila...z knihy jsem neměla dobrý pocit. Tato kniha má určitě něco do sebe a je svým způsobem velice zajímavá. Docela mě ale překvapil vztah Prue a jejího učitele. Nemyslím si, že je něco divného na tom, když se dívka zamiluje do svého učitele. Ale aby ten učitel její vztah opětoval? (Myslím opravdovou láskou) Neřeknu ještě tak na vysoké škole, ale aby se zamiloval do dívky, které je 14??
Když jsme dívky v sedlech ještě četla, tenhle díl se mi líbil nejvíce...
Kniha Sedmikráska mě opravdu okouzlila. Přirovnala bych ji k románu, které se v dnešní době píší pro mladé holky, ale přitom se výrazně odlišuje. Mladá láska je tu vykreslana tak, že se občas musíte i zasmát.
Možná by se dalo říct i "telenovela na pokračování"...sedmkrát ji ztratil, ale nakonec stejně našel :)
Tato hra se mi sice líbila, ale abych pravdu řekla znovu už si ji asi nepřečtu. Znám spoustu lidí, které okouzlila, ale já znám jiné hry, které mají větší kouzlo než je tahle
Když tahle knížka vyšla, tak jsem si jí hned koupila, protože jsme očekávala prima horor - četla jsem totiž i jiné knížky od R.L. Stine. Kniha se mi moc líbila. Dnes už tuto knihu předávam mladší generaci
Kniha se mi líbila. Určitě si v ní každý najde svoji myšlenku
Nádhera. Navíc jsem si ho vytáhla u maturity, takže i moje štěstí :)
Grafické provedení relativně zajímavé, podtrhává to nápad knih, nicméně si myslím, že sama o sobě kniha nepřináší nic exkluzivního. Postavy jsou naprosto předvídatelné, obsah také. Na této knize nespatřuji nic tak speciálního, aby se dala doporučit. Kniha sice velká formátem, nikoli pak obsahem.