verunb verunb komentáře u knih

A pak už jen tma A pak už jen tma Petra Batók

Kniha na jedno odpoledne, rozdílný pohled několika osob na to stejné byl moc zajímavý.

23.10.2021 4 z 5

Povídky podivných Povídky podivných Ransom Riggs

Moc hezké milé čtení, je to první kniha, co jsem od autora četla a hned valím do knihovny pro Sirotčinec :)

04.08.2021 5 z 5

Doba temna Doba temna Adéla Elbel

Bezesporu jde o silný příběh silné ženy, který snad někoho může inspirovat a pomoci. Nicméně styl psaní je za mě dost hrůza... Takové vyjadřování patří na pódium a funguje tam, do knihy se mi ale vůbec nehodí...

29.05.2021 2 z 5

Můj bratr dým Můj bratr dým Ota B. Kraus

Číst tuhle knihu jen tak, asi by se mi líbila více, ale jelikož jsem ji četla po Osvětimské knihovnici,moc mě nenadchla...

07.10.2020 3 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

První kniha od Browna, kterou jsem četla a musím přiznat, že mě překvapilo, jak snadno se čte. Napínavé čtení, jen jsem čekala větší "terno" při odhalení toho, o čem vlastně celá kniha je. Tisíc bodů za to, že se část odehrává v mojí milované Barceloně.

30.09.2018 4 z 5

Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Vtipná kniha, oddechové čtení. Občas se dost podobá Stoletému Staříkovi, což jsem doufala, že nebude, což je za mě menší minus. Ale i tak je kniha super.

06.08.2017 4 z 5

Steve & já Steve & já Terri Irwin

Steve Irwin alias Lovec krokodýlů mě nikdy nepřestane fascinovat. Jeho životní příběh je skoro stejně neskutečný jako on sám.

13.02.2023 5 z 5

Dvojitý gambit Dvojitý gambit Martina Málková

Pěkně čtivé, kniha na nedělní odpoledne.

01.07.2022 4 z 5

Chování nočních motýlů Chování nočních motýlů Poppy Adams

Ze začátku mi kniha přišla vcelku nudná, dlouhé popisy odborné práce s nočními motýli mě nebavily... Ale postupně vlastně začaly fungovat Jako jedna z hlavních vlastností hlavní hrdinky, která skrze ně uniká mimo realitu a na poslední pár stránkách má kniha tak rychlý spád, že to člověk moc nečeká...

05.04.2021 4 z 5

Takhle jsem si to teda nepředstavovala Takhle jsem si to teda nepředstavovala Halina Pawlowská

Halina nikdy nezklame :) a ten její dům... Jí tiše závidím!

24.10.2020 5 z 5

Já jsem Malála:  Příběh dívky, jež bojovala za vzdělání a kterou postřelil Tálibán Já jsem Malála: Příběh dívky, jež bojovala za vzdělání a kterou postřelil Tálibán Christina Lamb

Kniha je velice čtivá a zajímavá.

11.05.2020 5 z 5

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Oddychovka na nedělní odpoledne.

19.02.2020 4 z 5

Marina Marina Carlos Ruiz Zafón

Knihu jsem četla kvůli Čtenářské výzvě a mile překvapila. Není to žánr, který bych běžné četla, ale příběh mě zaujal.

22.06.2019 4 z 5

Slepičí minipolévka o kočičí duši Slepičí minipolévka o kočičí duši Jack Canfield

Milá knížka, ideální do kabelky na čtení v MHD.

09.02.2019 5 z 5

Svět mi je dlužný Svět mi je dlužný Eva Urbaníková

Kniha mi dost připomínala knížky od Monyové a Třeštíkové, lehce se četla, typická "dámská oddychovka".

11.10.2018 4 z 5

Špión, jemuž nevěřili Špión, jemuž nevěřili František Moravec

Kniha plná zajímavých faktů

29.12.2017 4 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

Hodne slaba kniha, ktera nema se serialem ani s filmy nic spolecneho... I kdyz se clovek snazi knihu cist s pomyslenim, ze jde o jiny pribeh, je nezazivna.

09.10.2015 1 z 5

Než nás rozdělí láska Než nás rozdělí láska Agnès Martin-Lugand

Příběh, který neurazí ale ani nenadchne. Od autorky jsem už četla lepší knihy.

09.08.2024 3 z 5

Hotel pod šťastnou hvězdou Hotel pod šťastnou hvězdou Agnès Martin-Lugand

Zatím asi nejslabší kniha od autorky, měla jsem pocit, že příběhu něco pořád chybí.

01.08.2024 3 z 5

Štěstí na dně silné kávy Štěstí na dně silné kávy Agnès Martin-Lugand

Kniha mne ze začátku moc nenadchla, připomínala mi některými scénami již vydané knihy autorky. Jakmile se ale dej "rozjel", hltala jsem každou stránku. Agnés opět nezklamala

26.06.2024 5 z 5