Vivetkav komentáře u knih
Velmi čtivé a krátké což jsem nečekala, ale pojalo to vše.. doporučuji
Krásný melancholický příběh... Přečteno skoro jedním dechem .. kniha na mě působí laskavostí, vřelostí, srdcem na dlani, ale i lidskými chybami a poučení z nich.. strachem, obavami, odpuštěním a nadějí... Líbila se mi
Příjemný příběh, který hezky plyne . Nádherně vtáhl do děje ideální na toto sychravé období. Nicméně kniha se mi líbila, ale dřívější autorčina díla více. Budu se těšit na další
Musím říct, že jsem nevěděla co mě čeká má první kniha od autorky.. půjčila jsem z knihovny a ne ne ji otevřít ..nakonec se ke mě dostala v podobě audioknihy a vtáhla mě okamžitě..nádherně namluveno a byla jsem unesena ... Nádherný román i když samozřejmě myslím ve velikosti autorčina psaní ne obsahem, ale to k bohování a magii myslím patří ...za mě zajímavé svižné neprůhledné
Krásný příběh navíc i v angličtině ve sloupcích .. perfektní pro děti
Pro mě vzpomínka.. četla jsem před 20 lety a je zajímavé, když čtu takhle po letech, jak si pamatuji některé věci přesně, některé vůbec a některé na mě mají úplně jiný pohled úhlu.. tak to má ale být...krásná kniha od Irvinga .. doporučuji
Krásně napsané.. půjčila jsem si pro syna a začala číst a neodolala jsem a zhltla knihu s úsměvy na tvářích.. jelikož jsem neviděla film, tak jsem nebyla nijak ovlivněna jinou formou a udělala si vlastní představu .. vřele doporučuji
Velmi kruté události a ještě horší, že si je někdo prožil a nemohl nic dělat.. ano (po) zapomenutá tragédie, o které nikdo neví.. děkuji autorce za sepsání této historie a ještě z toho udělat čtivou knihu
Jak jednoduchý příběh daloby se říct, ale zároveň tak silný.. zhltla jsem knihu za 3 dny a to jsem na ni neměla ten správný čas, ale byla skvělá. Moc se mi líbila. Každá kniha od autorky je jedinečná.
Opět čtivá kniha .. zajímavé téma, ale nepatří mezi top od této autorky
Na začátku na mě kniha působila zmateně, ale postupně se vše ujasnovalo a vše začalo do sebe zapadat.. zajímavý pohled úhlu od emigrantů žijících v Paříži
Musím říct velmi silný a drsný příběh života... Dětství nás ovlivní i kdyby jsme trvdili opak
Moc hezká kniha plná zajímavých informací.. některé mě doslova šokovali.. a jak říká moje kamarádka..po přečtení této knihy už se na strom budete vždy dívat jinak a s tím teda souhlasím..
Má již 3 kniha od autorky a za mě tato nejlepší, takže se těším na další.. Island mě nikdy nenapadlo, že bych navštívila, ale tato kniha nahlodala a uvidíme .. jinak romantický příběh, ale zajímavý ..pobavil nadchl, bylo to vtipné a mělo to spád.. doporučuji
Krásný opravdu působivý román.. zase to bylo z jiného úhlu pohled na válečné období a líbil se mi ten láskou a romantickým pojetím zakomponováný příběh
Velmi zajímavá kniha a rozhovory.. silné příběhy .. Smekám nad odvahou a rozhodnutím těchto lidí a asi jim i závidím
Má druhá kniha autorky.. nu přiznám se, že jsem čekala víc.. jak o Chorvatsku tak od knihy.. ale jako letní oddychovka super
Dočtena 3 sériová kniha a musím říct, že ta mě nutila k velkému zamyšlení.. žijeme své nebo něčí životy? Být sama sebou není zas tak jednoduché, když se to tak vezme... O idealizování zemřelých taky hezky řečeno..Krásné dokončení návaznosti na první knihu..
No na první díl to nemá, ale bylo to taky čtivé a chvilkami hodně vtipné.. jdu dát hned 3 díl