viweb komentáře u knih
Za mě ne! Neoslovilo mě to, nic nepřineslo, ani jednou jsem se nezasmála, nerozbrečela. Tohle dílko se nepovedlo! Po knize jsem sáhla jenom kvůli obálce která se mi hodí do čtenářské výzvy takže za to jedna hvězda a za ilustrace v knize ještě jedna. Jinak bohužel....
Začátek slibný dobře se to rozběhlo i plynulo a pak asi v půlce knihy střih a vše šlo do "kopru". Nesmyslné opakování jednou vypovedených událostí, relativně dlouhé texty písní rozepsané na jednu až dvě stránky, z hlavní zaporní hrdinky udělala autorka monstrum! To vše bylo pro mě rušivé. Jsem zklamaná a zůstal ve mě pocit že v tomto případě byla důležitější kvantita 356 stran než kvalita. Škoda!
Poslechnuto jako audiokniha. Moc pěkně namluveno našimi skvělými herci. Malinko rušivý moment je množství postav a chvíli mi trvalo zorientovat se. Doporučuji poslechnout.
Poslechnuto jako audio. Krátké příběhy s poučením, bohužel pamatuji si více ty situace než to poučení. Ale byl to příjemný, dobře plynoucí, odpočinkový děj knihy.
Oceňuji krátké kapitoly, postav tak akorát a dej který měl spád. Škoda těch vulgarismů a uspěchaného konce. Jsem rozmazlená panem Vondruškou- ke své škodě.
Poslechnuto jako audiokniha. Napětí až do konce, doporučuji. Super namluveno Martinem Stránským.
Slušná, čtivá detektivka přečtená ve slovenštině, dle mého názoru není lepší než krimi od Dominika Dána jak jsem o tom četla v recenzích. Hodně podobných znaků s Dánem na mne působilo rušivě. Ale doporučuji. Lidi nepolíbení Dánem určitě ocení.
Za mě slabší počin ale i přes to všechno jsem ráda že jsem přečetla. Podle mě to pěkně uzavírá sérii. Napsáno super, napětí až do konce.Jsem spokojená. Přečteno ve slovenštině.
Za mě masakr. Napínavé, místy ohavné ale nejde přestat číst. Líbí se mi dokonce natolik že bych přečetla kdykoli znovu. Přečteno ve slovenštině což je samo o sobě zážitkem. Doporučuji
Poslechnuto jako audiokniha. Moc pěkně zpracování a příběhy opravdu k zamyšlení. Pro audio jsem sáhla omylem ale jsem za to moc ráda. Doporučuji přečíst nebo poslechnout.
Mě se to nelíbilo. Styl psaní mi neseděl i když prostředí, zápletka i děj slušný. Pro mě to není.
Poslechnuto jako audiokniha. Za mě slabší průměr. Hodně nadsazené soužití dvou mladých lidí i když některé situace jsou vhodné k zamyšlení jak to vnimají muži a jak ženy. Ani mi to nepřišlo vtipné. Jsem lehce zklamaná.
Knihu zachránili krátké kapitoly. Dlouho se v příběhu nic nedělo a pak to šlo příliš rychle k cíli. Neuvěřitelně mě štvala Mollie alias Monika. Hysterická kráva i když věřím, že když je člověk vystaven permanentnímu strachu a psychickém nátlaku jeho reakce jsou vyhrocené. Za mě jednou a dost.
Za mě ano. Jednotlivé příběhy některé slabší jiné výborné. Čtivé, já jsem si odpočinula!
Moc pěkné vyprávění o osudech jedné rodiny. Úplně mě pohltil. Dej měl spád jako u pana Vondrušky konec konců jsme zvyklí. Moc pěkné dílo. Doporučuji
Poslechnuto jako audiokniha. Malinko rušivý moment je množství postav než se mi povedlo zorientovat ale pak už to šlo. Vraha jsem nedokázala odhalit a překvapilo mě rozuzlení. Příjemná detektivka.
Kratší příběhy, sympatické postavy vyšetřovatelů a celkem předvídatelní kriminalníci. V celku příjemné čtení. Bavilo mě jak se historicky opakuje udržování dobrých vztahů s policajty způsobem donášení informací. Ovšem s grácií-třeba za krabičku zorek. Kniha mě bavila!
Pěkně napsaná, přečtená ve slovenštině. Chvilku trvalo se začít ale stálo to za to. Trochu mi vadí nedořešený případ ale těším se na další díl a rozuzlení.
Poslechnuto jako audiokniha. Slušná česká detektivka. Na můj vkus hodně postav, místy jsem se ztrácela, ale to je asi chyba v mé pozornosti-nepozornosti. Mám ráda kapitána Exnera.
Krátké kapitoly, 31 příběhů, pohodové, příjemné čtení třeba do vlaku nebo ke kávě. Doporučuji