Wabinka Wabinka komentáře u knih

Ten pravý Ten pravý Roni Loren

Po prvním pěkném díle s Liv a Finem, přichází na řadu Wes a Rebecca-druhá ze čtyř kamarádek, které přežily střelbu na škole. Nádherný romantický příběh, který má hlavu a patu. Konečně žádný zazobaný arogantní pracháč a naivní mladá holka, ale sympatičtí třicátníci, rozvodová právnička a kuchař. Po druhém díle si přidávám autorku do oblíbených a budu vyhlížet další její knihy. Jo a pasáž s mytím autobusu byla... Ach, po čertech sakra žhavá.

23.03.2024 5 z 5

Prasklina Prasklina Sharon J. Bolton

Dobrý psychothriller,odehrávající se hlavně na celkem osamělém, studeném ostrově,což doplňuje tu správně ponurou atmosféru knihy, tak jak jsme u S. Bolton zvyklí.

27.10.2021 4 z 5

Ukaž mi Ukaž mi Marcel Moss

Já teda nevím, asi půjdu trochu proti proudu. Kniha byla čtivá, téma sociálních sítí a aplikací je velmi aktuální, ale... Všechny postavy mi lezly na nervy, nazývat svou přítelkyni příjmením je fakt divné. A holt nemám pochopení pro dělání takových prasáren kvůli pro mě tak malicherným důvodům.

24.09.2021 3 z 5

Manželky Manželky Tarryn Fisher

Zajímavá kniha o polygamním manželství z pohledu jedné z manželek Thursday. Ta se rozhodne, že chce poznat i další dvě manželky a rozjíždí se příběh, kdy samozřejmě nic není tak jak si myslíme, že je. Nesedl mi moc styl psaní a také mi vadilo přeskakování v ději a zpětné vyvracení událostí. Místy byl text dost chaotický. Ale je to jen můj názor.

15.04.2021 3 z 5

Lars pod palbou Lars pod palbou Daniel Gris

Předchozí tři díly byly super, čtvrtý je perfektní. Bavila jsem se od začátku až do konce, což je v dnešní divné době hodně potřeba. Prostě bezva čtení. A proto, Danieli Grisi (ať už jste kdokoliv), díky a doufám,že Lars bude brát zakázky stále dál.
Zahlédla jsem, že se chystá Lars i na plátno. Snad to vyjde a dočkáme se hodně brzy.

14.03.2021 5 z 5

Ghostwriter Ghostwriter Alessandra Torre

Tak to bylo perfektní čtení.Tato kniha o úspěšné spisovatelce Heleně mě zasáhla přímo do srdce a byly i slzy...Čekala jsem trochu červenou knihovnu,ale dostala jsem smutnou a bolestnou zpověď ve velmi čtivém podání,které mě ani chvíli nenudilo.Jedna z top knih letoška. Rozhodně doporučuji.

26.08.2020 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Naprosto perfektní čtení

16.10.2019 5 z 5

Ovál Ovál Jiří Homola

Fajn detektivka z českého prostředí, uvěřitelná obsahem a lehce okořeněná vtipem,k tomu sympaťák vyšetřovatel. Co víc si přát,je to prostě bezva čtení.

13.03.2024 5 z 5

Mezi nimi Mezi nimi Veronika González

Přidávám se k nadšeným čtenářům, super kniha psaná z pohledu tří sester a jejich matky. Neskutečně mě teda vytáčela matka Milada a taky Týna. Vztahy mezi jednotlivými postavami a jejich myšlení a chování byly vylíčeny parádně.
Snad bude autorka v psaní pokračovat.

20.02.2024 5 z 5

Horkou jehlou Horkou jehlou Rudolf Havlík

Knížka s velkým přesahem a pro mě velké překvapení. Procestovala jsem s ní kus Asie, zjistila jsem, jak funguje tamní textilní průmysl (hodně k zamyšlení).
Ale taky jsem se při čtení nejednou zasmála i dojala. Určitě si přečtu i další díla R. Havlíka. Doporučuji. A možná bych i řekla, že by tato kniha měla být v povinné četbě.

27.12.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Povedená kniha,celý příběh pěkně plynul,přestřelky mezi Elodie a Hollisem mě bavily.Jen konec se mi zdál trochu překotný.

24.11.2020 4 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Pro mě,Cartrovu fanynku, teda bohužel nejslabší díl.I tak ale samozřejmě čtivá kniha.
Chyběly mi ty nechutné detailně popisující scény,na které jsme u něj zvyklí a naopak mi některé věci hodně vadily.Nechci se rozepisovat,abych něco zbytečně nevyzradila. Ale vzhledem k tomu,za jakých tragických okolností knihu dopisoval, mu v hodnocení přidávám nějakou tu hvězdu navíc a budu se těšit na další skvělý díl.

17.11.2020 4 z 5

Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Něžná romantická pohádka se šťastným koncem,kde nechyběly ani ty pohadkové bytosti.Sladké,vtipné,plné lásky i bolesti tak jak si tento žánr knih žádá.Tady se vše povedlo na tisíc procent a já doporučuji k přečtení.

10.11.2020 5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Tak to byla teda jízda!To roční čekání na knihu se opravdu vyplatilo. Jedna z nejlepších sérií,co jsem četla.Krásně si s námi autor pohrával až do samotného konce.
Teď už jen trochu závidím těm,co mají tuto trilogii teprve před sebou.Doporučuji všemi deseti a ještě dalšími deseti navíc.

03.05.2020 5 z 5

Bez těla Bez těla Martin Goffa

Dobrá čtivá detektivka a navíc od českého autora. Doporučuji.

20.04.2020 4 z 5

Fake Fake Kylie Scott

Bohužel, tohle se dost nepovedlo. A knize ještě navíc ublížil i český překlad.

19.01.2023 2 z 5

Okno s dívkou a ptáčkem Okno s dívkou a ptáčkem Dagmar Digma Čechová

Pěkný příběh,originální, zajímavé téma.

02.11.2021 5 z 5

Poupátka Poupátka Hana Lehečková

Chápu závažnost tématu - velký problém obtěžování dívek, který bohužel byl, je a bude a to i za přihlížení ostatních. Mně ale vůbec nesedl styl zpracování této knihy.

11.09.2021 2 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Zajímavý životní příběh psaný z pohledu matky a její dospívající dcery.Colleen nám čtenářům prostě umí hrát na city.Pěkné čtení,ostatně jako všechny její předchozí knihy.

09.12.2020 5 z 5

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Překvapivě dobré čtení,kde se opravdu každá žena aspoň jednou v něčem najde.Autorce se kniha opravdu povedla a myslím,že její účel má být pro nás, kromě odpočinku u četby,taky hlavně povzbuzení a uvědomění,že když nechceš,nemusíš.
A obálka je suprovní.

28.10.2020 4 z 5