wajcmanka komentáře u knih
Jedná z nejlepších knih,kterou jsem četla. Chci, aby Evelyn Hugo byla skutečná.
Rozhodně doporučuji!
Bohužel nedočteno, tohle se vůbec nedalo číst. A to mám Kariku ráda. Zvládla jsem víc jak půlku ,ale dál už by to byla velká ztráta času.
super čtivá kniha, ale za ten konec dávám čtyři hvězdičky, i když ho asi chápu. :)
Konec jedné z nejúžasnějších sérii vůbec. Přeskakovat stránky jako pravého fanouška by mě ani nenapadlo. Doporučuji všem, protože tahle série nemá jedinou chybičku. ❤❤❤❤❤❤
Od knihy jsem mnoho nečekala, ale tohle byla jízda. Doporučuji.
Super kniha a jestli je to pravda, tak o to je ještě lepší. Každopádně na Tribeč mě nikdo nedostane :)
Fantazie, místy trochu telenovela, ale výborná. :) Rozhodně doporučuji.
Camilla je prostě moje srdcovka. Kniha super, doufám že na další knihu nebudeme čekat zase tak dlouho.
Tohle pro mě bylo bohužel zklamáním. Děj by mohl být super, ale vyprávění autorky je velice nezajímavé.
Kniha se mi opravdu líbila, četla se skvěle, o napětí nebyla nouze. Ale ten konec.....
Anotace super! Realita - tragédie. Rozhodně nedoporučuji. Dvě hvězdy jenom za nápad a obálku.
Na knihu jsem se podle anotací moc těšila, ale příběh vůbec nezaujal. Konec se dal očekávat, žádné překvapení.
Naprostá bomba...vic není co dodat..snad jen, už aby byl další díl.. :)
Pro pravé fanoušky Harryho Pottera je to fascinující "pokračování", které je nutno brát trošku s nadsázkou. I přes to, že je kniha psána formou divadelní hry (nutno podotknout, že kniha ani neměla vyjít), člověka vtáhne do děje a opět napětím neusne. Pro mě je to skvělý návrat k Harrymu a jeho přátelům.
Úžasná kniha, napínavé od začátku až do konce. Konec je nečekaný a hodně k zamyšlení. Ještě teď mám husinu..:)
Úžasně propracované, propojení minulosti s přítomností čtenáře doslova nutí číst dál. Jen mě trochu mrzí ten konec, ale asi jsem moc velký romantik..:)