whiolet komentáře u knih
Zprvu jsem si myslela, že tahle kniha mi nic nedá a že je kolem ní až zbytečně velký "humbuk".
Jenže jakmile se člověk začte a ocitne se stejně s účastníky na výpravě na Tribeč pohltí vás to a vy se začnete sami sebe ptát "co se to tam sakra děje? A je to skutečné?"
Já na takové věci věřím, tudíž se mi kniha přeci jen líbila.
Co mi však vadilo byl styl vyprávění.
Příjemná oddechovka.
Jojo Moyesová je pro mě zárukou skvěle napsaných oddechových knížek a i tahle kniha mě nezklamala.
Několikrát jsem se nahlas zasmála a příběh se četl skoro sám. Jen škoda, že to nemá víc stránek, trochu mě mrzí, že příběh už skončil :)
Krvavější než Kill Bill od Tarantina a cyničtější než Doktor House i tak bych možná ve zkratce popsala Noční klub 2.
Prostě to byla zábavná jízda se vším všudy!
Ve Stalkerovi se opět shledáme s Erikem, který v první knize Hypnotizer hrál hlavní roli a ani zde není náhodou.
Kniha byla čtivá a příběh rychle plynul,ale konec mi přišel až k neuvěření. Nemám ráda,když je kniha překombinovaná a autoři ze mě dělají tak trochu blbce,co všechno sežere.
Opět výborné čtení!
Kniha je poměrně krátká,ale přesto je nabitá napětím víc než kde- jaká 500 stránková kniha.
Nečekané rozuzlení vás nenechá chladnými. I v dnešní době se mají ostatní autoři od Agathy Christie co učit!
No nic je na čase,aby paní spisovatelka zase začala psát ,to co jí nejlépe jde a to je FANTASY.
Kniha byla průměrná, prospělo by jí osekání některých nudných pasáží.
A sakra co ten vrah? Nějak mi unikl smysl proč....a teď se to nedozvíte, protože nechci spoilerovat.
Pokračování mi přišlo plynulejší a tím pádem i o něco lepší než první díl.
Knihu jsem přečetla skoro na jeden zátah. Bylo to fajn čtení s happyendem a já si to fakt užila :)
Jako první jsem viděla film a přiznávám, že ho miluji! Mile mě překvapil styl jakým byla kniha napsaná a jsem velmi překvapená, že ani jednou jsem film nesrovnávala s knihou nebo naopak. U knihy jsem se neskutečně bavila a fandila oběma aktérům! A že byl konec skoro jako z červené knihovny? Po x letech čekání a kroužení kolem sebe si ho oba zasloužili.
Bože jak já nenávidím klauny, díky tomuto dílu jsem se jim vyhýbala o to víc :D
Postav je asi milion, chvílemi se absolutně neorientujete, některé postavy chcete na místě zastřelit,ale přesto geniální dílo, které ačkoliv nejdřív děsí počtem stránek se čte relativně samo.
Zaklínač-serie, kterou budete číst dokud vás bolavé oči nepřinutí jít spát a když dočtete celou sérii jste s prominutím nasraní,protože vás čeká nudná realita
Tohle byla velmi milá a příjemná fantasy knížka zasazená do kavárenského prostředí.
Rozhodně mě to bavilo a doufám, že si od autora zase něco přečtu.
Rozhodně jsem čekala od této knihy něco víc.
Bohužel dej byl předvídatelný a celkem málo k uvěření.
Hlavní hrdinové a jejích činy jsem moc nechápala po celou dobu čtení a ke konci se i fakt těšila, že už konečně budu mít to čtení za sebou.
I když Coleen píše dobře,tahle kniha od ní mě dost zklamala.
Za mě to byl takový slabší díl.
Oceňuji malebné prostředí Beskyd,jinak co se zápletky týče je to spíše takový průměr.
Tuhle knížku teď vidíte prostě všude,a tak je pochopitelné, že časem máte chuť si jí přečíst taky a možná právě ten marketing knize spíše podkopává nohy.
Ono totiž, když to lidi tolik chválí a všude na to vidíte reklamy bude to přece pecka,ne?
No jenže tady máme klasickou oddechovku s hodně sexuálními scénami a nic originálního se nekoná.
Příběh teda nebyl zas až tak špatný,ale moc jsem nepochopila linku s Aaronem, to mě hodně štvalo a občas jsem se do čtení musela nutit a to je vždy člověku sebere tu chuť si knížku vychutnat.
Hodnotím to jako průměr, ale další knížku z této série si klidně přečtu.
Trochu jsem se s příběhem prala,ne, že by to bylo špatně napsané,ale očividně mám lehkou čtenářskou krizi.
Kniha má přesně kotletovsky styl, to znamená je to čtivé, syrové a vulgární,ale bude vás to prostě bavit.
Krvelačné víly byl prostě dobrý nápad.
Ach,tahle autorka.
Co kniha,to skvost.
I tady mě hlavní hrdinka už od začátku chytila za srdce a nepustila ho ani na posledních stránkách.
Ačkoliv toto téma jsem neznala, opravdu mě to zaujalo a já, tak jako hlavní hrdinové nejdříve cítila zmar a smutek v Texasu ze sucha a potom v Kalifornií z přívalových dešťů.
Elisa Martinelliova byla neuvěřitelná bojovnice, milující matka a neuvěřitelně moc mi přirostla k srdci.
Krásný příběh.
"Pověz jí, že jsem Vyvolená, Požehnaná,a že v sobě nosím krev Krále bohů. Jsem vlkodlaků Liessa, druhá dcera, práva dědička, které náleží koruny Atlantie a Solis. Jsem Královna těla a ohně a mám strážce bohů po svém boku. Řekni královně, ať se připraví na válku."
Aneb třetí díl je pohádka o tom jak se z ukňourane Panny, otravně namyšlená Bohyně stala.
Já se omlouvám,ale nepojedu s vlnou "nejlepší fantasy", protože na to je děj až moc plytký (kdyby se osekaly nudné dialogy, kniha by měla,tak 150 stránek), hlavní hrdinka nesympatická a Casteel až moc slizký.
Ke konci knihy přijde nečekaný zvrat a už se konečně začne i něco dít, doufám, že se autorka vzpamatuje, hodí dialogy stranou a ve čtvrtém díle se dočkáme více akce (a tim nemyslím trojku s Kieranem, protože na tu jistě taky dojde).
Jinak Ve stinu popelu, se mi zatím jeví jako lepší počin od této autorky.
V minulosti jsem viděla film,a celkem se mi i líbil, tudíž jsem ani neplánovala číst knížku, jenže je tu ta zpropadena čtenářská výzva, že? :D
Je to takové hořkosladké čtení,ale člověka to nenudí a příjemně si i odpočine.