whiolet whiolet komentáře u knih

Poznáš to z polibků Poznáš to z polibků Julia Quinn

Jako vždy příjemná oddechová knížka.
Ačkoliv jsem čekala, že Hyacint bude trochu jiná i přesto mě bavila její povaha.

04.06.2023 4 z 5

Koruna z čarodřeva – Svazek 2 Koruna z čarodřeva – Svazek 2 Tad Williams (p)

Nečekejte žádnou zběsilou jízdu, která je bude napěchována akcí,ale spíše pomalý běh, který vás občas něčím překvapí.
Nebylo to špatné jenom jsem od druhé knížky čekala už něco víc.

31.05.2023 3 z 5

Sny v nás Sny v nás Anna Savas

Rozhodně lepší než první díl.
Tohle bylo svěží, vtipné a romantické čtení.
Hlavní hrdinové sympaťáci, kteří měly spolu tu správnou chemii.

26.05.2023 4 z 5

Tajemství v nás Tajemství v nás Anna Savas

Taková ligt verze Mony Kasten.
Nebylo to špatné čtení,ale chybělo mi tam něco,co by mě chytilo za srdce.
Knihu hodnotím spíše jako průměrnou.

22.05.2023 3 z 5

Než jsme byly tvoje Než jsme byly tvoje Lisa Wingate

Silný příběh.
Když se vyprávění točilo okolo sirotčince nešlo nepodlehnout citům a modlit se,aby děti nalezly svůj šťastný konec. No... ačkoliv to vše dopadlo jinak, příběh se mi líbil.

18.05.2023 4 z 5

Tisíce metrů ode dna Tisíce metrů ode dna Jasmin Schreiber

Skvělá knížka.
Nahlas jsem se smála a pak si i o samotě pobrečela.
Hlavní postavy vám prostě musí přírůst k srdci,tomu se nelze nijak ubránit, jelikož jsou oba tak upřímní a zlomení životem, že jim budete přát pak už jen to nejlepší.
Jenže ten konec,ten konec mě totálně zlomil a rozbrečel nejvíc..
"Jak moc mě máš ráda?" zeptal ses mě.
"Mám tě ráda bezmezně."
"To, nevím,co znamená, řekni něco jiného."
"Až do nebes a zpátky!"
Tohle číst prostě bolí a hladí duši zároveň.

15.05.2023 4 z 5

Pod štítem magie Pod štítem magie KayLynn Flanders

Fantasy spíše pro mladší čtenáře,nebylo to sice špatné,ale dost předvídatelné a pro mě bohužel ničím zajímavé.
Uvidíme zda další díl bude už trochu ostřejší a i ta chemie mezi hlavními postavami by mohla naberat ty správné grády.

14.05.2023 3 z 5

Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Příběh se mi velmi líbil.
Myslím, že autorka se trochu inspirovala Elizabeth Taylor,tak či tak v průběhu čtení jsem měla neuvěřitelnou chuť si něco s Evelyn Hugo pustit. Velká škoda, že neexistuje.
Spojení Evelyn a Celie bylo vskutku zajímavé,ale přiznám se, že mi ta malá zrzka dost lezla na nervy!
Jinak to bylo pohodové čtení, které jsem si užila.

05.05.2023 4 z 5

Když teče krev Když teče krev Stephen King

Za mě nejlepší Telefon a Když teče krev,jinak už jsem od autora četla daleko lepší věci.
Povídky mě spíše zklamaly.

30.04.2023 3 z 5

Koruna z čarodřeva – Svazek 1 Koruna z čarodřeva – Svazek 1 Tad Williams (p)

Pomalý rozjezd ve mně spíše vyvolal rozpačitý pocit z knížky.
Na druhou stranu tohoto autora chválí moji dva nejoblíbenější spisovatelé ( Martin a Rothfuss), kteří svým prvním dílům na rychlosti,taky nepřidali :D
Nebylo to špatné čtení jenom mě to nevytáhlo,do sebe,jak bych si přála.
Rozhodně si přečtu i pokračování, protože i přes zvláštní pocity že čtení v příběhu jsem si už našla pár svých oblíbenců a jsem zvědavá zda se to rozjede :)

26.04.2023 3 z 5

Období čarodějů Období čarodějů Rachel Griffin

Buď je to mnou, že už jsem pár opravdu dobrých fantasy za svůj život přečetla,nebo je kniha prostě nudná.
Tohle čtení je spíše pro čtenáře 12-16 let ti starší to budou spíše zklamání.
Škoda námět dobrý,ale zpracování nic moc.

16.04.2023 2 z 5

Rituál Rituál Adam Nevill

Škoda, že autor do druhé poloviny knihy za kombinoval pomatene a sado-maso puberťáky, protože první polovina knihy byla fakt super.

Nápad s tajemným tvor, který loví v lesích ve vás vyvolá příjemné mrazení.
Bohužel autor ten skvělý nápad neudržel a z celku se nakonec stalo průměrné čtení.

07.04.2023 3 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Nečekala jsem žádnou velkou pecku, ale tohle bylo super. Fakt mě to bavilo, souhlasím, že je to trochu jak padesát odstínů šedi, ale rozhodně je to dle mého názoru lépe zpracované.
Nápad s Bohy byl fajn i když do mojí celkové spokojenosti nechápu, proč si s tím autorka nedala víc práce a nerozepsala se o nich rozsáhleji.
Tak či tak bylo to skvělé oddechové čtení s velkou porcí erotiky :)

31.03.2023 4 z 5

Čas Růže Čas Růže Věra Mertlíková

Nebylo to špatné, ale na mě už celkem dost překombinované a místy chaotické.
Jsem zvyklá, že když někdo umře, už mrtvý i zůstane, no.. .. v této knize, díky různým artefaktům, to vážně nehrozí.
Neapol mám ráda, takže jsem se na román těšila, ale dostala jsem poněkud jiný příběh než jsem očekávala.

31.03.2023 3 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Skvěle napsaný příběh dvou lidi, které 9.listopad svede dohromady.
Každý z nich má svojí verzi příběhu a vše do sebe skvěle zapadá, což umocňuje požitek ze čtení. Bohužel ke konci už mi to přišlo trochu moc prekombinovane.
Ať tak či tak kniha byla dobře napsána a splnila svůj účel.

23.03.2023 4 z 5

Jako hvězdy v temné noci Jako hvězdy v temné noci Jojo Moyes

Lehké odpočinkové čtení, které se mi moc líbilo.

23.03.2023 4 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Krásný styl psaní.
Co se stane, když se v jedné malé české vesničce objeví Linda, která pátrá po minulosti svého dědečka? Pod rukama jí ožijí staré rány a pár špinavých tajemství.
Smíchejte do hromady všetečne sousedy a jednoho mrtvého a máte o zábavu postaráno.
Tohle mě bavilo.

14.03.2023 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Celkem čtivý příběh se zajímavým rozzuzlenim.
Erika mi zde nelezla na nervy ani jednou a pointa příběhu nebyla hned rozpoznatelná, takže já jsem více než spokojená.

08.03.2023 4 z 5

Limea Limea Lin Rina

Bylo to pohodové čtení, ale čekala jsem trochu něco jiného.
V knize bylo málo děje i romantické linky, což byla škoda.
Na druhou stranu mě neskutečně bavil Bardin, ten příběhu dodal ten správný říz.
Jako celek to hodnotím spíš průměrné.

04.03.2023 3 z 5

Pomerančový háj Pomerančový háj Rosanna Ley

Před rokem jsem Sevillu objevila a zamilovala se, takže jí letos hodlám navštívit a díky knize jsem akorát umocnila svůj pocit, že je to kouzelné místo.
Kniha se mi líbila, strašně dobře se četla.
Je to ideální čtení do pochmurného počasí, jelikož vás příběh snadno zanese do slunce a pomeranči ovoneněného Španělska, které ve vás zanechá příjemný pocit :)

22.02.2023 4 z 5