witko witko komentáře u knih

Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

Hodně čtivý příběh.

25.06.2018 5 z 5

Klan Klan Dmitrij Rus

Stále mne to baví. A jestli je pravda, že další díl asi už nebude, tak mne to teda pěkně...

22.06.2018 5 z 5

Králův dluh Králův dluh Vlastimil Vondruška

Příběh ubíhal svižně a mě v podstatě víc zajímalo, jestli Ota užene Světlanu, (nebo ona jeho), než kdo stojí za zločinem.

16.06.2018 4 z 5

Člověk obojživelník Člověk obojživelník Alexandr Romanovič Běljajev

Kdysi jsem viděl film a teď jsem sáhl po knize. Těšil se na knihu, ale za ta léta, co jsem film viděl, mne kniha tolik nebavila.

03.06.2018 3 z 5

Mumie Mumie Max Allan Collins

Většinou to mám obráceně, nejdřív knihu, pak film. Tady jsem to nestihnul. Nejdříve jsem viděl film a to mi pokazilo pocit ze čtení. Jsem radši, když si hrdiny předsavuji svým způsobem, tady jsem jen viděl na jejich místě herce z filmu a nedokázal se té představy zbavit.

03.04.2018 4 z 5

Tažení divočinou Tažení divočinou Zane Grey

Celkem poutavý westernový příběh z Austrálie.

06.03.2018 4 z 5

Čtení z kamení Čtení z kamení Jaroslav Moravec

Zajímavé skloubení westernu a detektivky, ještě k tomu s idiánským vyšetřovatelem. Docela oříšek, ale autor se s tím popral více než dobře.

01.03.2018 3 z 5

Odveta Odveta Drew Karpyshyn

Řekl bych nejčtivější ze série.

22.10.2017 4 z 5

Ukradený trůn Ukradený trůn David Gaider

Celkem slušná fantasy.

19.10.2017 3 z 5

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda / Markheim / Kumpáni Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda / Markheim / Kumpáni Robert Louis Stevenson

Dnes již klasika kterou by měl přečíst každý.

22.02.2017 4 z 5

Flashback Flashback Dan Simmons

Přišlo mi zbytečně moc vaty okolo. Odtučňovací kůra by této knize dost pomohla. Dobrý nápad, leč nedostatečně využit.

12.02.2017 3 z 5

Číše jedu pro krále Číše jedu pro krále Jan Bauer

Pořád čekám že se to nějak rozjede, ta serie a pořád mi tu něco chybí. Není to prostě ono. Nevzdám to a zkusím příště další díl.

26.01.2017 3 z 5

Světla andělů Světla andělů Diana Cooper

Netušil jsem že je až tolik andělů. Poměrně zajavý vhled do této záležitosti.

14.01.2017 4 z 5

Matrix jako příležitost Matrix jako příležitost Karel Spilko

Návod na lehký život, ale ne každému sedne.

28.12.2016 5 z 5

Zlatý Texas Zlatý Texas Patrik Strohbach

Nápad dobrý, ale to zpracování. Neuvěřitelné postavy se které jsem měl problém pochopit dokonal neuvěřitelný závěr, kterým to autor zabil.

19.12.2016 2 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Hezký příběh co nám má hodně dát.

15.12.2016 5 z 5

Meče Lorgan Meče Lorgan Vilma Kadlečková

Při čtení jsem měl problém vůbec udržet pozornost. Ty jména jsou opravdu těžká a přeskakoval jsem je.

09.12.2016 2 z 5

Pochod ke hvězdám Pochod ke hvězdám David Weber

Tak se Roger a spol probojovali ke kosmoportu a co jako dál? Proč nevyšel poslední čtvrtý díl? Teď abych to louskal v angličtině, což budu číst minimálně půl roku s mojim talentem na jazyky.

07.12.2016 4 z 5

Pochod k moři Pochod k moři David Weber

Jatka domorodých kmenů pokračují. Připádá mi to jako bych hrál nějakou RPG hru. Udělej to a to a dostaneš za to co potřebuješ a můžeš pokračovat dál. Vedlejší mise se ale musí splnit aby se mohla dokončit ta hlavní a to dostat Rogera domů. Těším se na další díl.

03.12.2016 4 z 5

Pochod vnitrozemím Pochod vnitrozemím David Weber

Poměrně svižný děj, zajímavá planeta. Akorát se trochu bojím jednotvárnosti. Uvidím co další díly.

26.11.2016 4 z 5