WowKokinko WowKokinko komentáře u knih

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

rozhodně horší, než předchozí dva díly.... tak nějak po dočtení chybí pocit nadšení a nějakého dojmu, jen prázdno... škoda.. snad další kniha bude lepší určitě jí dám šanci ..

10.09.2019 3 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Za mne jednoznačně jedna z nejlepších knih co jsem kdy četla. Děj absolutně bomba, postavy zajímavé prostě doporučuji a kdybych mohla dám těch * víc

24.04.2019 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Pecka, pecka, pecka neskutečně zajímavě podaný detektivní příběh s velmi sympatickým detektivem a atraktivní policistkou.

13.04.2019 5 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

oooh anoooo... hra na kočku a myš :)

08.12.2021 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Knihy čtu postupně... tady bylo trochu méně brutality než jinde ale kniha má neskutečně přitažlivý konec... ehm žádné spoilery :P ale další díl na sebe nesmí nechat čekat

08.12.2021 3 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Rozhodně lepší, propracovanější a reálnější něž předchozí dvě díla a i přesto mi dvojka je milejší :D. Některé postavy mi lezly na nervy :D závěr nečekaný a přehnaný.

14.05.2020 4 z 5

Radúz a Mahulena Radúz a Mahulena Julius Zeyer

Bylo to moc krásné... Kniha je o dobrotě srdce a o lásce :)

31.03.2020 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Fajn knížka, taková oddechová mi přišla :) P. S. bacha na pindulaky!

09.01.2020 4 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

jedna z nejlepších knih co jsem četla, mrazivý ale celkem reálný příběh... originální téma propracovaný děj a myšlenka

10.09.2019 5 z 5

Znamení hada Znamení hada Hana Marie Körnerová (p)

navazuje na předchozí díl, na rozdíl od něj jsem se začetla ihned a po pár stranách jsem utrpěla šok a musela jsem číst dále

10.09.2019 4 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Krásně navazuje na první díl a rozvíjí hlavni postavy a jejich příběh :) samotný dej a jeho vývoj mne překvapil :) rozhodně jsem nečekala že se stane to co se stalo... A teď když bude třetí díl???

05.08.2019 5 z 5

Asylum Asylum Madeleine Roux

Slušně děsivá kniha pro mládež, která se líbila i mně. Myslím, že jsou tam dobře zvolené fotografie, které pomáhají vytvořit strašidelnější atmosféru.

24.04.2019 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

První od Keplera a wow :) a to ty ostatní jsou ještě lepší prej no jsem zvědavá :) toto topka

13.11.2018 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Sice lehčí detektivka, ale velmi zajímavá a čtivě napsaná určitě si mám v plánu přečíst i ostatní ze serie :)

21.09.2018 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

kniha mne moc nezaujala a rozhodně jsem čekala víc :) všeobecné haló,které je kolem této knihy moc nechápu :/

30.08.2017 3 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Nádherný a dechberoucí příběh :) brečela jsem jako želva

06.06.2017 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Výborná knížka, už abych přečetla další díly. Jsem napnutá jak to dopadne mezi Jacem a Clary :D

14.09.2015 4 z 5

Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

přijde mi, že autorka se snaží vrátit kvalitou k jiným dílům ALE!! v téhle knize je hrdinka tak příšerná, že bych jí klidně i něco ošklivého přála...

08.12.2021 3 z 5

Zvon Zvon Neal Shusterman

Dlouho mi trvalo než jsem se začetla, což jsem u prvních dvou dílů nezažila. Místy zbytečně natahované. Ale konec super

06.09.2021 4 z 5

Lískový les Lískový les Melissa Albert

Já asi čekala něco daleko víc :( příběh zajimavý, ale tak jaksi prapodivně napsaný, místy jsem se ztrácela. A hlavní hrdinka si mne teda vůbec nezískala a byla mi protivná

22.01.2021 2 z 5