Žanek_Hantec Online Žanek_Hantec komentáře u knih

Panoptikum Panoptikum Jeffery Deaver

Špicová bichla, hodně dobré byl Vilda Sejkspíruj.

21.09.2024 5 z 5

Oběť 2117 Oběť 2117 Jussi Adler-Olsen

Špica!

16.09.2024 4 z 5

Ústav Ústav Stephen King

Dlouhej začátek, ale tak od dvoustý stránky špica. Prostě King.

16.09.2024 4 z 5

Království z kostí Království z kostí J. D. Kirk (p)

Bichla nebyla špatná, ale zase nebyla až taková hitparáda. Lepčí, než drátem do oka. Carter to prostě není...

12.09.2024 4 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Špicová bichla, jak se dalo čekat. Doporučuju.

07.09.2024 5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Těžce sjízdná bichla! Špica, složitý jak mlátička, hafo postav, ze keréch sem byl už tumpachové! Betálný, doporučuju!

01.09.2024 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Jojo, hustopeč, ale konec je tak nějak votevřené, že je jasné válec, že musím lóskat i finišovó bichlu.

28.08.2024 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Deníček byl málem lepčí než bichla. Furt sem si myslel, že sósedce mladé poprvé v lajfu vykropí hrobku. Doporučuju k lóskání. Špica jaxviňa! Pět šteren!

25.08.2024 5 z 5

Až na kost Až na kost Ellison Cooper

Špicová bichla, doporučuju. Tuháčkama by se dalo dláždit. Hodně slibné konec, tak Elčo piš, ať je co lóskat!

22.08.2024 5 z 5

Cuba taková, Havana maková Cuba taková, Havana maková Zdeněk D. Blažek

Betelná bichla jaxviňa!

20.08.2024 5 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Druhá bichla je eště lepčí než první. Tuháčků jak nadrbanéch, zápletka hustá jak sviňa. Nérači bych prolátnul, kdo byl padóch, ale neudělám to. Přelósknite si to sami. Doporučuju.

19.08.2024 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Betálná bichla. Konečně zas po nějaký době hlavní šerlok nebo šerloková nésó čtyřprocentní. Né, že by mi nějak to vadilo, ale přece jenom su staré boomer, a tak chcu mít fšecko po svojom. Za mě pět šteren jak vyšitéch a hned valim na druhé dílec!

17.08.2024 5 z 5

Téma na román - Causa Karel a Vendula Téma na román - Causa Karel a Vendula Michaela Remešová

Za ty love betálný. Fčil už gómu, že kerá zpěvačka v Práglu a okolí nevylezla na strom, tu Kódl vyklátil. Ale jak hóká Ringo Čech, kemu složím song nebo ho platím, teho klátím, tak za mě v rychtiku...

15.08.2024 4 z 5

Noční návštěvník Noční návštěvník Jeffery Deaver

Normoš bych dal pět šteren, ale vzhledem k temu, že su zvyklé u Devoša na betálný bichle, tak dneska jen za čtyry. Ale samosebó je to špicově šrajbnutý, těžké nadstandard. Ke koncu už sem měl dokonca fedry, že Lincolna máznó do kameňa a Amélia si tak bude muset listovat v čítance na sólofku. (pozn. pro Švédy - listovat v čítance znamená v hantecu osahávat ženské genitálie)

15.08.2024 4 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Hustopeč jaxviňa! Betálná bichla, doporučuju!

26.07.2024 5 z 5

Lovec Lovec Jeffery Deaver

Betálná bichla, jak jináč. Doporučuju na dovču k lóskání.

21.07.2024 5 z 5

Poslední vteřiny Poslední vteřiny John Lutz

Betelná bichla jaxviňa, doporučuju!

18.07.2024 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Špica jak sviňa, jak jináč.

16.07.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Špica jak sviňa. Doporučuju.

13.07.2024 5 z 5

Nenápadný vrah Nenápadný vrah James Carol

Lepší než drátem do voka, Panenky byly ale strop.

02.06.2024 3 z 5