Žanek_Hantec

Tak ti nevim, Karle... Placama sem u teho sice házel chrupku, placama ale dobrý. Špica je, že se toho náčelník nebojí, sem tam zapaří první ligu, případně nějaký láčový debrecínce neváhá protrhnót pařeniště. A k temu, jako prémiju, pošle óbršpinavca tlačit mraky.

Zologická zahrada strop!

Špica jaxviňa! Moc dobrá bichla, takové Carter v sukni.
Vrchní švestka je krapet hormonální štvanec, furt by píchal, ale z jehel má přitom fedry. Však pochopíte. Doporučuju.

Postav jak nadrbanéch, měl sem z teho lečo v budce. Ale dá se to samosebou doporučit pro ty, co majou krátkodobýho pamatováka...

Jářku, Jíro, dobré plátno! jak praví klasik.
Špica jaxviňa! Akorát zase hafo postav a jmen, ale dyž nemáte homimo, jako já, tak to třeba dáte.
Pozn. pro neznalé - homimo = hovno místo mozku

Klasická magořina v tom nélepčím slova smyslu. Špica jaxviňa! 5 šteren jak vyšitéch!

Bichla nebyla špatná, ale zase nebyla až taková hitparáda. Lepčí, než drátem do oka. Carter to prostě není...

Těžce sjízdná bichla! Špica, složitý jak mlátička, hafo postav, ze keréch sem byl už tumpachové! Betálný, doporučuju!

Jojo, hustopeč, ale konec je tak nějak votevřené, že je jasné válec, že musím lóskat i finišovó bichlu.

Deníček byl málem lepčí než bichla. Furt sem si myslel, že sósedce mladé poprvé v lajfu vykropí hrobku. Doporučuju k lóskání. Špica jaxviňa! Pět šteren!

Špicová bichla, doporučuju. Tuháčkama by se dalo dláždit. Hodně slibné konec, tak Elčo piš, ať je co lóskat!

Druhá bichla je eště lepčí než první. Tuháčků jak nadrbanéch, zápletka hustá jak sviňa. Nérači bych prolátnul, kdo byl padóch, ale neudělám to. Přelósknite si to sami. Doporučuju.