Zdero komentáře u knih
Čtivá kniha ve stylu klasické červené knihovny. Vše vychází jak má, všichni se mají rádi, vše zalité sluncem. Pohádkový příběh, kterému ale nelze úplně věřit.
Příjemná čtivá oddechovka, jen ten nedotažený konec mě trochu zklamal.
Knihu jsem četla díky čtenářské výzvě a opravdu nelituji - velmi silný příběh, velmi čtivé.
Chvílemi na mě padala beznaděj - úřední šiml řehtal ze všech sil a lidská blbost je nepřekonatelná.
V tomto případě se mi výjimečně více líbil film než kniha. Zřejmě to bylo i hereckým obsazením. Bylo vidět, že je kniha psaná dle scénáře, spíše novinářským stylem.
Velmi čtivé, atraktivní prostředí, skvělé na dovolenou.
Velmi hezky zpracované téma záchrany a rekonstrukce významných židovských budov na deseti místech v ČR. Kniha je na kvalitním křídovém papíře, doplněna mnoha fotografiemi, uvedením historie Židů v místě a v neposlední řadě doplněna i skvělými židovskými vtipy i moudrostmi: "Klaň se sám před myšlenkami. Ke klanění se před autoritami budeš donucen."
Velmi doporučuji :-)))
Poněkud zdlouhavá, nepříliš typická detektivka. Byla sice čtivá, ale ne příliš uvěřitelná.
Autor má určitě lepší.
Klasická detektivka od Agathy, pro mě jedna z nejlepších. Několikrát zfilmováno.
Velmi doporučuji :-)))
Moje první kniha od autorky. Dobře se četla, ale možná jsem čekala trochu více. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.
Klasické krátké fejetony paní Deváté. Hezká čeština, vtipné, pobaví a zažene smutek.
Knihu jsem četla proto, že se děj odehrává v Praze - jinak klasická červená knihovna o bohatých postarších Pařížankách, moc sympatické mi nebyly. Ale kniha je čtivá, není třeba přemýšlet.
Krátké detektivní příběhy jsem poslouchala jako audioknihu - klasický Hercul Poirot.
Klasická detektivka několikrát zpracovaná i filmově. Velmi zdařilá, napínavá, skvělá.
Kniha je čtivá, určitě bych ji ale nepovažovala za romantickou, naopak - děj působí poněkud děsivě. Sci-fi o absolutní totalitě.
Velmi čtivý romantický příběh zasazený do atraktivního prostředí.
Betty je moje oblíbená spisovatelka, a proto si ráda přečtu cokoliv o ní.
Knihy o umělé inteligenci nejsou mým favoritem, ale tato je velmi dobrá - skloubila umělou inteligenci s city, autismem i lidskými chybami. Jako všechny knihy autora je velmi čtivá a napínavá.