zuzanie1 zuzanie1 komentáře u knih

Stopařův průvodce Galaxií Stopařův průvodce Galaxií Douglas Adams

Uff.. přečteno. Absolutně mimo můj šálek kávy. Díky čtenářské výzvě vyzkouším, co bych si normálně nikdy nevybrala ke čtení.

Ze začátku mi to přišlo jako náhodný generátor slov. Příběh jsem v tom nakonec našla a jsem na sebe pyšná, že jsem knihu dočetla. Nedám hodnocení žádné - pro mě je to nic moc knížka. Ale knihy, které jsou pro mě skvělé, jsou zas pro čtenáře tohoto žánru odpad :)

07.09.2023

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Krásná a hodně dojemná knížka. Ani nedokážu spočítat kolikrát jsem při čtení měla slzy v očích. Ale ten epilog? Proč?

02.06.2023 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Všichni píšou jak je to skvělá knížka, i dle hodnocení fajn. Bohužel já se do toho prostě nemůžu začíst. Mám chaos ve jménech, sáhodlouhé rozhovory v podstatě o ničem. Takže knihu odkládám a třeba po ni někdy později sáhnu.

25.01.2023

Bratři Lví srdce Bratři Lví srdce Astrid Lindgren

Na knihu jsem narazila náhodou, opět díky čtenářské výzvě. Neznala jsem ji, ani si ji nepamatuji ze školy. Je to doopravdy zvláštní příběh. Svým způsobem vše dobře dopadlo, ale tolik smrti, krve, pláče… nelíbí se mi jako kniha pro děti. Návod k tomu aby se zabily a pak se ocitnou v lepším světě?!? Tohle bych svým dětem asi ke čtení nedoporučila.

21.06.2022 1 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Když jsem začala číst, říkala jsem si, že něco podobného jsem přece nedávno četla... hodně mi ten začátek připomíná knihu Vražda s vůní mandlí od Camilly Läckberg. Podobné místo, podobná situace, atd... konec ale jiný. Teď jsem si tady v komentářích přečetla, že je to styl Agathy Christie, ale od ní jsem ještě nic nečetla a nevím, jestli se do toho budu vůbec pouštět.
Kniha se sice četla dobře, docela svižným tempem... ale ten konec? Čekala jsem asi lepší zážitek :)

14.09.2021 2 z 5

Vražda s vůní mandlí Vražda s vůní mandlí Camilla Läckberg

Co napsat... nic moc. Přečetla jsem všechny knihy od Camilly Läckberg, ale tato mě zaujala nejméně.

06.06.2021 1 z 5

Stříbrná křídla Stříbrná křídla Camilla Läckberg

Po přečtení komentářů, jsem se trochu obávala, že mě knížka zklame. Ale podle mě to zas tak špatné nebylo, asi je to tím, že se mi líbí styl psaní Camilly Läckberg. Určitě si ráda přečtu i třetí díl :)

13.05.2021 5 z 5

16-03-20 16-03-20 Veronika Pekárková

Tento žánr běžně nečtu, ale zajímala mě knížka od autorky ze Znojemska. A smekám. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Poutavý příběh, který dokáže vtáhnout do děje a nemohla jsem se od něj odtrhnout. Už se těším na další knížku od této autorky.

25.03.2021 5 z 5

Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Skrz čtenářskou výzvu jsem se dostala k první knížce od Camilly Läckberg a celou tuhle její sérii jsem přečetla během dvou měsíců. U této poslední knížky jsem byla překvapena její délkou, ale napínavý děj až do konce. Jsem moc zvědavá jestli vyjde ještě další díl ????

10.12.2020

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Knížka dobrá, ale čekala jsem od ní asi více. Deníček moderního páru byl pro mě lepší :)

12.08.2020

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Už dlouho jsem se při čtení knížky takto nenasmála. Díky čtenářské vyzvě!

04.08.2020

Norské dřevo Norské dřevo Haruki Murakami

Knihu jsem četla strašně dlouho, vyloženě jsem se nutila do čtení. Vybrala jsem si ji na základě čtenářské výzvy... dle zde umístěných komentářů, ale mně teda vůbec nesedí.

20.11.2019

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Velice dobře se četlo, za mě doporučuji.

19.09.2019 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Tak další knížka přečtená jedním dechem, doporučuji

30.08.2019

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Po téhle knížce jsem sáhla náhodou... a musím říct, že jsem se od ní nedokázala odtrhnout. Jdu hned zkusit další knížku od autora.

22.08.2019

Lazar Lazar Lars Kepler

Geniální jako vždy. Miluju jejich knížky

05.01.2019 5 z 5