Zuzka12627 komentáře u knih
Velice hezká kniha z tak nádherných míst a jako bonus mnoho fotografií. Určitě stojí za přečtení a prolistování fotografií.
Moc pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary motýlů. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující. Jinak je kniha moc hezky zpracována.
Velmi pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary květin. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující.
Tuto knihu doporučuji všem, co milují čaj nebo se jen chtějí dozvědět o jeho historii. Kniha vás seznámí s čajovníkem, barvami čajů, správnou přípravou a je doplněna mnoha fotografiemi a na konci jsou i recepty. Velmi se mi líbila.
Moc pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary stromů. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující.
Velice příjemné, hezké a vtipné čtení. Velmi doporučuji tuto knihu přečíst už jen proto, že koupí přispějete na opuštěná zvířátka.
Velice krásná kniha. Úžasné fotografie a popisky. Velmi doporučuji tuto knihu každému.
Tento díl byl za mě lepší než první. Přečetla jsem za dva večery. Doufám, že bude přeložen i další díl. Tato knížka se velmi povedla.
Velmi hezká kniha. Člověk se tu dozví velké množství optických klamů, které vás opravdu dostanou. Velmi doporučuji.
První kniha od této autorky a nebude poslední. Velice zajímavý příběh od začátku do konce.
První kniha od této spisovatelky a není poslední. Velmi se mi líbila. Je zde vše, co v kriminálním příběhu má být. A jako bonus se dozvíte i něco o historii. Krásně propracované dílo.
Velmi hezká kniha, vše už bylo řečeno v komentářích níže. Jen dodám neváhejte a běžte do lesa..opravdu léčí.
Nádherná kniha s krásnými fotografiemi. Je zde tolik nádherných míst. Určitě doporučuji.
Velice hezká knížka s mnoha nádhernými citáty.
Velice hezký a silný příběh s hlubokými myšlenkami. Četla jsem jako malá a teď přečetla i v dospělosti. Tuto knížku by měl mít každý doma v knihovně.
Velice hezký díl, velmi se mi líbil. Určitě doporučuji k přečtení.
Nádherná kniha. Již tu bylo vše popsáno v komentářích. Knihu velmi doporučuji.
Velice krásný a dojemný příběh. Zvířecí kamarádi k nám prostě patří a v nejhorších životních situacích o to více. Určitě tuto knihu doporučuji.
Tuto knihu doporučuji všem, co milují kávu nebo se jen chtějí dozvědět o její historii. Kniha vás seznámí s druhy kávy, s jejím pěstováním i přípravou a je doplněna mnoha fotografiemi a na konci jsou i recepty. Velmi se mi líbila.
Kniha je hezky zpracována s krásnými fotografiemi, ale mnoho na čtení v ní není a autor se opakuje. Ale pár nových informací zde najdete.