Zuzka12627 Zuzka12627 komentáře u knih

Moravský kras Moravský kras Petr Zajíček

Velice hezká kniha z tak nádherných míst a jako bonus mnoho fotografií. Určitě stojí za přečtení a prolistování fotografií.

29.07.2021 4 z 5

Pavilon motýlů Pavilon motýlů James Lowen

Moc pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary motýlů. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující. Jinak je kniha moc hezky zpracována.

Květinová zahrada Květinová zahrada Michael Scott

Velmi pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary květin. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující.

Milovník čaje Milovník čaje Fabio Petroni

Tuto knihu doporučuji všem, co milují čaj nebo se jen chtějí dozvědět o jeho historii. Kniha vás seznámí s čajovníkem, barvami čajů, správnou přípravou a je doplněna mnoha fotografiemi a na konci jsou i recepty. Velmi se mi líbila.

Stromy Stromy Steve Marsh

Moc pěkné kreslené obrázky a zpracovaní knihy, kde můžete jako bonus vyloupávat tvary stromů. Jen texty jsou jednoduché, i když pro někoho mohou být dostačující.

27.07.2021 4 z 5

Život s kočkou není psina... Život s kočkou není psina... Martina Hřebíková

Velice příjemné, hezké a vtipné čtení. Velmi doporučuji tuto knihu přečíst už jen proto, že koupí přispějete na opuštěná zvířátka.

27.07.2021 5 z 5

Šumava objektivem zoologa Šumava objektivem zoologa Ivan Lukeš

Velice krásná kniha. Úžasné fotografie a popisky. Velmi doporučuji tuto knihu každému.

26.07.2021 5 z 5

Z ohně a papíru Z ohně a papíru Rachel Caine (p)

Tento díl byl za mě lepší než první. Přečetla jsem za dva večery. Doufám, že bude přeložen i další díl. Tato knížka se velmi povedla.

25.07.2021 4 z 5

Kniha optických klamů Kniha optických klamů Georg Rüschmeyer

Velmi hezká kniha. Člověk se tu dozví velké množství optických klamů, které vás opravdu dostanou. Velmi doporučuji.

24.07.2021 5 z 5

Z kostí a inkoustu Z kostí a inkoustu Rachel Caine (p)

První kniha od této autorky a nebude poslední. Velice zajímavý příběh od začátku do konce.

24.07.2021 4 z 5

V mrazivých časech V mrazivých časech Fred Vargas (p)

První kniha od této spisovatelky a není poslední. Velmi se mi líbila. Je zde vše, co v kriminálním příběhu má být. A jako bonus se dozvíte i něco o historii. Krásně propracované dílo.

22.07.2021 4 z 5

Šinrin-joku: Japonské umění lesní terapie Šinrin-joku: Japonské umění lesní terapie Qing Li

Velmi hezká kniha, vše už bylo řečeno v komentářích níže. Jen dodám neváhejte a běžte do lesa..opravdu léčí.

20.07.2021 4 z 5

Setkání s přírodou: 53 míst světa, která musíte vidět Setkání s přírodou: 53 míst světa, která musíte vidět Gianni Morelli

Nádherná kniha s krásnými fotografiemi. Je zde tolik nádherných míst. Určitě doporučuji.

10.07.2021 5 z 5

Život je cesta, nikoliv cíl Život je cesta, nikoliv cíl kolektiv autorů

Velice hezká knížka s mnoha nádhernými citáty.

09.07.2021 4 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Velice hezký a silný příběh s hlubokými myšlenkami. Četla jsem jako malá a teď přečetla i v dospělosti. Tuto knížku by měl mít každý doma v knihovně.

01.07.2021 5 z 5

Rituály vody Rituály vody Eva García Sáenz de Urturi

Velice hezký díl, velmi se mi líbil. Určitě doporučuji k přečtení.

26.06.2021 4 z 5

Čas vlků Čas vlků Elisabet Nemert

Nádherná kniha. Již tu bylo vše popsáno v komentářích. Knihu velmi doporučuji.

14.06.2021 5 z 5

Procházky s Peetym Procházky s Peetym Eric O’Grey

Velice krásný a dojemný příběh. Zvířecí kamarádi k nám prostě patří a v nejhorších životních situacích o to více. Určitě tuto knihu doporučuji.

31.05.2021 4 z 5

Milovník kávy Milovník kávy kolektiv autorů

Tuto knihu doporučuji všem, co milují kávu nebo se jen chtějí dozvědět o její historii. Kniha vás seznámí s druhy kávy, s jejím pěstováním i přípravou a je doplněna mnoha fotografiemi a na konci jsou i recepty. Velmi se mi líbila.

23.05.2021 4 z 5

Shinrin-yoku: Lesní terapie pro zdraví a relaxaci Shinrin-yoku: Lesní terapie pro zdraví a relaxaci Yoshifumi Miyazaki

Kniha je hezky zpracována s krásnými fotografiemi, ale mnoho na čtení v ní není a autor se opakuje. Ale pár nových informací zde najdete.

23.05.2021 3 z 5