Zuzka12627 Zuzka12627 komentáře u knih

Chci spát Chci spát Harriet Griffey

Stručná a jednoduše psaná knížka. Četla jsem obsáhlejší knihy na toto téma, ale není špatná. Určitě stojí za přečtení.

14.05.2021 4 z 5

100 perliček pro (ne)milovníky češtiny 100 perliček pro (ne)milovníky češtiny Červená propiska

Úžasná knížka, která se v knihovně neztratí. Super nápad doporučuji všem.

12.05.2021 5 z 5

Citadela Citadela Kate Mosse

Podle hodnocení jsem přečtení knihy dlouho odkládala, ale byla to škoda. Kniha není vůbec špatná. Výborné a dobrodružné čtení. Určitě si přečtu i první dva díly.

20.04.2021

Špagety – rychlé, chutné a vyzkoušené recepty Špagety – rychlé, chutné a vyzkoušené recepty Alena Winnerová

Kuchařka, kde jsou pohromadě recepty na inspirace jídel se špagetami. Mě se líbila a určitě jsem tu našla i recepty, které jsem neznala.

15.04.2021 4 z 5

Prospěšný česnek - 40 úžasných, imunitu povzbuzujících receptů Prospěšný česnek - 40 úžasných, imunitu povzbuzujících receptů Natasha Edwards

Hezká kuchařka, je zde 40 receptů. Určitě si z nich pár na vaření vyberete.

15.04.2021 4 z 5

Vlčí mluva pro pejskaře - O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech Vlčí mluva pro pejskaře - O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech Elli H. Radinger

Po přečtení dvou předešlých knih jsem si musela pořídit i tuto. Velmi hezky sepsané poznatky,rady pro pejskaře a příběhy a chování vlků. Určitě doporučuji, ale první dvě knihy se mi líbily více.

14.04.2021 4 z 5

36x Sladký život 36x Sladký život Claudia Lazar

Není to kniha jako taková, ale kartičky s recepty. Za mě skvělý nápad.

14.04.2021 5 z 5

Pomazánky, svačinky, chuťovky Pomazánky, svačinky, chuťovky Jiří Poláček

Velice hezká kuchařka. Mnoho skvělých receptů, za mě velmi doporučuji.

12.04.2021 5 z 5

Kuchařka ze spíže Kuchařka ze spíže Stefanie Knorr

Velice hezká kuchařka s mnoha zajímavými recepty.

09.04.2021 4 z 5

Cesty tažných mraků Cesty tažných mraků Zdeněk Thoma

Nádherné fotografie spojené s haiku. Určitě doporučuji pro všechny milovníky.

09.04.2021 5 z 5

Přírodopis kanibalismu: O lidojedech, placentách, prášku z mumie a jiných věcech Přírodopis kanibalismu: O lidojedech, placentách, prášku z mumie a jiných věcech Bill Schutt

Dlouho mi trvalo než jsem tuto knížku začala číst a nelituji. Opravdu velmi zajímavá knížka o tak děsivém tématu. Určitě doporučuji přečíst každému. Takových nových poznatků a informací nejen o lidech, ale i o světě zvířat.

07.04.2021 5 z 5

Semena a plody rostlin vybraných druhů zelenin, léčivých rostlin a speciálních plodin.  1. část - zeleniny Semena a plody rostlin vybraných druhů zelenin, léčivých rostlin a speciálních plodin. 1. část - zeleniny Karel Dušek

Knížka je docela hezky zpracovaná, ale co mi chybí je větší popis jednotlivých semen a plodů. Fotografie zvětšených plodin mě velmi zaujali a hodnotím je jako dobrý nápad.

05.04.2021 3 z 5

Šéfkuchaři také milují toasty: Šéfkuchařův průvodce světem moderních toustů Šéfkuchaři také milují toasty: Šéfkuchařův průvodce světem moderních toustů Darren Purchese

Tak tahle kuchařka se opravdu povedla. Tlustý na mnoho způsobů. Určitě doporučuji.

05.04.2021 5 z 5

36x Vegetariánské dobroty 36x Vegetariánské dobroty Claudia Lazar

Není to kniha jako taková, ale kartičky s recepty. Za mě skvělý nápad. Recepty jsou pestré,vyvážené a nápadité.

01.04.2021 4 z 5

36x Chia semínka 36x Chia semínka Klaas Koolman

Není to kniha jako taková, ale kartičky s recepty. Za mě skvělý nápad. Recepty jsou pestré a vyvážené.

01.04.2021 4 z 5

921 - start povolen 921 - start povolen Josef Jurášek

Pro mě zajímavé čtení, úplně z jiného odvětví. Našla jsem tuto knížku ve staré knihovně. Zaujalo mě, že jsou to skutečné příběhy. Je to takový průměr, ale určitě na večerní čtení postačí.

28.03.2021 3 z 5

Polévková mánie Polévková mánie Kathryn Bruton

Je to vydařená kuchařka s mnoha recepty na polévky, které oživý stereotyp v kuchyňi. Určitě doporučuji hodně receptů jsem ani neznala.

26.03.2021 4 z 5

Vaření je hračka! - Recepty, které určitě nezkazíte Vaření je hračka! - Recepty, které určitě nezkazíte Mette Ankarloo

V této kuchařce je opravdu hodně dobrých receptů. Určitě doporučuji.

26.03.2021 5 z 5

Mikrobiom lidského těla: Jak spolupracovat s mikroby v těle a prostředí a žít déle a zdravěji Mikrobiom lidského těla: Jak spolupracovat s mikroby v těle a prostředí a žít déle a zdravěji B. Brett Finlay

Tato knižní publikace se velmi povedla. Určitě doporučuji přečíst. Velmi přehledně rozdělena a napsána. Určitě vám tato kniha dá mnoho poznatků i doporučení jak zlepšit své zdraví.

26.03.2021 5 z 5

Jak neuloupit smaragd Jak neuloupit smaragd Donald E. Westlake

Knížka je taková večerní jednohubka, vtipné a svižné čtení. Velmi dobře vymyšlená zápletka. Určitě doporučuji k přečtení.

26.03.2021 4 z 5