České masné výrobky - 7. rozšířené vydání přehled
Václav Šedivý
Nehodnoceno
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize České masné výrobky - 7. rozšířené vydání. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha České masné výrobky - 7. rozšířené vydání v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 4x |
Autorovy další knížky
2014 | České masné výrobky |
2003 | Slovenské masné výrobky |
1988 | Lidé, alkohol, drogy |
1985 | Moderní láska a sexualita, manželství a rodina |
2017 | Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře |