Francouzská kuchařka tempo & emoce
Drahomíra Peukertová
Málokteré kuchyni se v průběhu historie podařilo proniknout v takové míře do podvědomí lidí všech kontinentů světa jako kuchyni francouzské. V úvodu vám nabízíme výlet do historie francouzského kulinářství, při němž se mnohé dovíme, něco si znovu ověříme a určitě se i trochu pobavíme, než se pustíme do skvělých receptů.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1992 | Francouzská kuchařka |
1991 | Švýcarská kuchyně |
1993 | Rakouská kuchařka |
1990 | Moučníky dříve, dnes i na zítra |
1980 | Ty a já |