Francouzská kuchařka podobné
Drahomíra Peukertová
Málokteré kuchyni se v průběhu historie podařilo proniknout v takové míře do podvědomí lidí všech kontinentů světa jako kuchyni francouzské. V úvodu vám nabízíme výlet do historie francouzského kulinářství, při němž se mnohé dovíme, něco si znovu ověříme a určitě se i trochu pobavíme, než se pustíme do skvělých receptů.... celý text
Podobné knihy (11)
Originální francouzská kuchařka Édouard de PomianeOriginální francouzská kuchařka aneb Kuchyně z doby, kdy Francie byla ještě Francií. Recepty světoznámého francouzského labužníka a krále kuchyně 20. let 20. století (lékaře polského původu, docenta Pasteurova institutu... více
Francouzská kuchyně Silke Koch
Kuchařka nabízí recepty na francouzské studené a teplé předkrmy, jídla z ryb a plodů moře, dále hlavní jídla s masem, drůbeží a zvěřinou a v neposlední řadě též i na dezerty. Velmi působivě doplněna krásnými fotografiemi... více
Francouzská kuchyně Jana Martinicová
Skvělá francouzská kuchařka Jany Martinicové. více
Francouzká kuchařka Jana Zachová
Francouzká kuchyně má na světě pověst-jako nejlepší a nejrozmanitější. Ke kouzlu francouzké kuchyně přispívají také rozmanitosti krajových kulinářských specialit. více
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
Netradiční kuchařská kniha, jejíž předpisy jsou provázeny humorným komentářem. více
Umění francouzské kuchyně Julia Child
Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili ně... více
Muž v zástěře Achille Gregor
Autor poskytuje rady ze své vlastní kulinářské praxe a jednotlivé recepty podává netradičním způsobem formou krátkého povídání. více
Umění francouzské kuchyně 2 Julia Child
Pokračování světoznámé bible kulinářského umění Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti ... více
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně kolektiv autorů
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appéti... více
Francouzská kuchyně pro zpestření jídelního lístku českých hospodyněk Marie Janků Sandtnerová
Francouzská kuchyně patří mezi ty, které se ve světě nejvíce proslavily. Už Marie Sandtnerová zjistila, že francouzská jídla jsou zdravější, chuťově i na pohled podstatně pestřejší než ta naše. Za vyzkoušení rozhodně sto... více
Štítky knihy
kuchařky stolování, servírování, stolničení francouzská kuchyně
Autorovy další knížky
1992 | Francouzská kuchařka |
1991 | Švýcarská kuchyně |
1993 | Rakouská kuchařka |
1990 | Moučníky dříve, dnes i na zítra |
1980 | Ty a já |