Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni vydání

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183792/proc-se-klepou-rizky-chemie-v-kuchyni-183792.jpg 4 13 13

Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.... celý text

Vydání (3)


Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

papírová kniha 2023, Dokořán

ISBN: 978-80-7675-086-9


Proč se klepou řízky Proč se klepou řízky

papírová kniha 2011, Dokořán

ISBN: 80-7363-143-1


Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

papírová kniha 2008, Dokořán

ISBN: 978-80-7363-143-7

Štítky knihy

chemie potraviny populárně-naučné publikace

Autorovy další knížky

Vladimír Mikeš
česká, 1950 - 2007
2008  77%Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
1982  60%100 a 1 rybích jídel