Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni vydání
Vladimír Mikeš
![Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183792/proc-se-klepou-rizky-chemie-v-kuchyni-183792.jpg?v=1386199545)
Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.... celý text
Vydání dle jazyka (3)
![Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509525/proc-se-klepou-rizky-chemie-v-kuchy-2y4-509525.jpg?v=1674119881)
2023,
Dokořán
![Proč se klepou řízky Proč se klepou řízky](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/132947/proc-se-klepou-rizky-132947.jpg?v=1345818960)
2011,
Dokořán
![Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183792/proc-se-klepou-rizky-chemie-v-kuchyni-183792.jpg?v=1386199545)
Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
2008,
Dokořán