Receptury mléčných nápojů a pokrmů vydání
František Syrový
Tento soubor byl doplněn 43 novými recepturami výrobků s použitím mléčných surovin, odpovídajícími moderním požadavkům racionální výživy. Mléčné nápoje a další výrobky studené a teplé kuchyně i výrobky cukrářského charakteru uvedené v tomto souboru se těší širokému zájmu spotřebitelů. Stoupající obliba mléčných výrobků i hlediska a požadavky racionální výživy vyvolávají potřebu stálého obměňování a obohacování sortimentu, a to v souladu s vývojem zdrojů a zlepšeném zásobování mléčnými výrobky. Kapitoly: Teplé nápoje, Studené nápoje, Koktajly, Poháry, Pudinky, Parfaity, Krémy a pomazánky, Saláty, Sýrové výrobky, Chléb s pomazánkami, Obložené chlebíčky, Výrobky tepelně zpracované, Polotovary pro další použití, Cukrářské výrobky, Studené předkrmy a omáčky, Studené polévky ovocné a mléčné, Teplé polévky. 8. doplněné vydání. Cena knihy v čase vydání : 17.- Kčs.... celý text
Vydání (3)
Receptury mléčných nápojů a pokrmů
1986, Merkur
ISBN: 51-567-86Receptury mléčných nápojů a pokrmů
1976, Merkur
ISBN: 51-192-76Receptury mléčných nápojů a pokrmů
1971, Merkur
ISBN: 51-025-71-00Autorovy další knížky
1986 | Receptury teplých pokrmů |
1987 | Receptury studených pokrmů |
1968 | Československá kuchyně |
1986 | Receptury mléčných nápojů a pokrmů |
1971 | Moučníky a cukroví |