Receptury mléčných nápojů a pokrmů přehled
František Syrový
Tento soubor byl doplněn 43 novými recepturami výrobků s použitím mléčných surovin, odpovídajícími moderním požadavkům racionální výživy. Mléčné nápoje a další výrobky studené a teplé kuchyně i výrobky cukrářského charakteru uvedené v tomto souboru se těší širokému zájmu spotřebitelů. Stoupající obliba mléčných výrobků i hlediska a požadavky racionální výživy vyvolávají potřebu stálého obměňování a obohacování sortimentu, a to v souladu s vývojem zdrojů a zlepšeném zásobování mléčnými výrobky. Kapitoly: Teplé nápoje, Studené nápoje, Koktajly, Poháry, Pudinky, Parfaity, Krémy a pomazánky, Saláty, Sýrové výrobky, Chléb s pomazánkami, Obložené chlebíčky, Výrobky tepelně zpracované, Polotovary pro další použití, Cukrářské výrobky, Studené předkrmy a omáčky, Studené polévky ovocné a mléčné, Teplé polévky. 8. doplněné vydání. Cena knihy v čase vydání : 17.- Kčs.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Receptury mléčných nápojů a pokrmů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Receptury mléčných nápojů a pokrmů v seznamech
v Knihotéce | 3x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
1986 | Receptury teplých pokrmů |
1987 | Receptury studených pokrmů |
1968 | Československá kuchyně |
1986 | Receptury mléčných nápojů a pokrmů |
1971 | Moučníky a cukroví |