6591 komentáře u knih
Zprvu byl děj hodně strašidelný a já to nemohla číst když jsem byla sama doma. Ale po necelé polovině se béčkový horror změnil spíše na strašidelnou detektivku, kde všichni jsou podezřelí, včetně hlavní postavy. Obrázky všemu dodaly úžasnou atmosféru, bez nich by ta kniha nebyla ono.
Příběh mi vyrazil dech. Velmi doporučuji.
Ohrané téma o dvou úplně jiných lidí, co se do sebe zamilují a muž se kvůli ní úplně změní, snad všichni známe. Ale autorky zde to tak dobře zpracovali, že si ani neuvědomíte, že podobný děj jste už někde viděli či četli.
Toto byla konečně první kniha, kterou bych skutečně zařadila do erotiky. Sex tam byl a byla ho spousta. Plus dobře zasazené vtipné poznámky postav z toho místy udělaly i skvělou komedii. Byly tu i, jak já tomu říkám, rosekávačky, scény po kterých se nemůžete přestat smát, či se aspoň přidusíte pitím.
Jestli hledáte dobrou erotiku u které se i zasmějete, doporučuji tuto knihu.
Za mě 4,5/5
Toto nebyla první kniha co jsem od autorek četla, ale rozhodně změnila můj názor na jejich tvorbu. Rozhodně si vyhledám i ostatní díly této série.
Je to moje první kniha od tohoto autora. Čekala jsem něco malého a nic moc říkajícího a dostala jsem sice opravdu malý příběh se spoustou kreseb, ale zajímavý. Musím si to ještě chvilku rozležet celé v hlavě, ale můžu říct, že na to, že to nespadá do toho co normálně čtu, nešlo se od toho odtrhnout.
Četlo se to velice dobře. Knihu jsem si oblíbila hned na začátku. Vůbec knize neuškodilo přeskakování v čase a z postavy na postavu. Když už je řeč o těch postavách, tak ty byly velice dobře propracované. A ten děj! A jak ke konci do sebe všechno začalo krásně zapadat!
Velice doporučuji!!
Kniha mě okouzlila, jako jediná za posledních pár měsíců. Zápletka byla schopná mě vtáhnout do děje a nepustit mě. Připady kdy si už myslíte, že víte jak to dopadne, vždy ve spravný okamžik rozdrtila nová informace, do konce jsem měla jen malé tušení jak to asi dopadne. Konec mě překvapil a poslední věta zasáhla jako konec Města Zrady... krásné až do konce
Doporučuji
Hezký konec, ale trochu urychlený.
Žádám o titul rytíř Abaský!
Ráda se stanu druhým (po Marchim) obyvatelem Abaska. Když budete znát nějaký vzpůsob, klidně si i postříbřím oči.
Píšu toto hned jak jsem to dočetla, moje první reakce? Wau! Vše je tak jak má být XD! Já to asi nepochopila... Tedy asi jen ten konec. I když teď jak nad tím uvažuju tak asi jo. A už teď se těším na druhou knihu Blok. Jediné co té knize vytýkám -spíš českým překladatelům - je to že kniha se v originálu jmenuje Loop (jako ta věznice ) ale v cz ji pojmenovali Cela -_-. Doufám že pokračování se už bude jmenovat tak jak má.
Kniha mi z počátku moc nelezla, ale poté už to šlo z kopce. Koncept, že mezi námi žijí kanibalové a my o tom ani nevíme, je zajímavý.
Nejvíce mě zklamal (a dost naštval) poslední kapitola. Jestli jste romantik, doporučuji vám 11. kapitolou končit....
PS. Film je skoro úplně jiný než kniha.
Příběh o dvou mladých dospělých, kteří se chovají jako malé děti ve školce. Autorka měla sice dobrý námět, ale to jak zpracovala hlavní postavy mě velice zklamalo.
Krásně zpracovaná roztomilá jednohubka. Hlavní postavy krásně zpracované. Dobrý zvrat.
Velice doporučuji.
Téma bylo zpracované dobře a i se hezky četlo, ale nelíbily se mi až moc krátké kapitoly a víc bych rozepsala to jejich seznámení na internetu.
Toto je moje druhá kniha od autorky a musím říct, že Nebezpečná Hra se mi rozhodně líbila víc...
Příběh psychopatky a oběti.
Děj mi nejdříve přišel po zajímavém prologu, dost nepoutavý a nudný. Všechno se změnilo až v druhé části, kdy se začali objevovat záhady minulosti, tak to vzbudilo moji zvědavost. Jde vidět, že příběh byl promyšlený do malých detailů, ale přesto všechno mě neoslovil na tolik, abych mu byla schopná dát víc než 2 .
Tak tato kniha byla síla, byla napsaná strašně zajímavým stylem a ty postavy. Ty záhada limitky a Wally....
Jde vidět, že autorka umí psat.
Velice doporučuji ten to #humbooktip
Kniha s obálkou nezajímavou, ale dokonale zpracovaným obsahem. Styl jakým to je napsané mě ohromil a postavy jsem si oblíbila. S postavami jsem prožívala jejich trable a radovala se ze štěstí.
(SPOILER) Druhý díl není až tak úžasný jak první ale má své kouzlo. Na začátku Alex říká, že je zlý člověk a nemělo mi ho být líto. A přesto mám teď po dočtení knihy nakrajíčku. Autor si u udělal rozjezd na pokračovaní na které se už teď velice těším.
Doporučiji si rozhodně přečíst i tento druhý díl Útěku z Výhně.
Tak číst tuhle knihu bylo fakt úmorné. Žádná akce, nic moc pohybující se děj. Velke zklamání. Když jsem knihu četla, přišlo mi jako by byla napsaná ve staroslovanštině, ne že bych tomu nerozuměla, ale musela jsem vynaložit velkou námahu to přečíst a po pár stránkách mě začala bolet hlava. Možná jen kniha spadá do žánru, který neni pro mě, ale nevím asi si na to budete muset udělat vlastní názor.
To byla bomba! Úžasná kniha plná scén při kterých ani nedýcháte. Čestla se sama. Jestli jsem si někdy myslela, že nějaká kniha má propracované postavy, tak mi tato kniha ukázala, že jdou propracovat na vyší level než jsem si myslela, že je možné. Jediné na čem kniha ztrácí body je obal, nevýrazné barvy, nudný vzhled. Kdyby mě nezaujal název, ani by mě neupoutala, natož tak abych ji četla.
Dlouho jsem se té knize vyhýbala, ale nakonec jsem se rozhodla, zkusím přečíst ukázku na google knihy a nakonec to dopadlo, že jsem to musela dočíst XD.
Když jsem zjistila, že toto anime je i manga, musela jsem ji hned mít. A též jsem ji o dva dny později měla XD. Už ten den co mi přišla jsem ji zhltla, plus mi bylo jasné, že budu potřebovat hned i druhý díl, takže teď čtu druhý díl.
Do mang jsem se zamilovala během covidu a je to vlastně jediné plus z corony pro mě.
Nejprve jsem se ke čtení musela nutit, popravdě tato kniha není jednou z tich na které jsem dostala závislost a musela ji pořád číst bez přestání až do konce.... ALE asi po 200 stranách mě tam zaujalo něco kdy jsem se ktomu čtení nemusela tak nutit. Popravdě nedoporučuju.
Ta první * je za obálku, jako skoro u všech knih této i minulé série je překlásná
Tu druhou * berte jen jako půlku hvězdy. Důvod druhé * je to že mi příjde že si to jednu nezaslouží...