adela2230 komentáře u knih
První část knihy mi moc nesedla. Hrdinka mi přijde přehnaná, jedná neúměrně věku. Ačkoliv se člověk ve spoustě věcech může najít, tady tím, že je to všechno najednou je toho moc. Druhá půlka byla lepší, hrdinka začala více "přemýšlet" a tím pádem kniha začala být zajímavá.
Kniha je více psychologická a tím, že jsou to v podstatě memoáry autorky se člověk dozví vše hlavně o nemocích a vlivu na další činy. Sériový vrazi tam nejsou a zmíněné případy jsou sice zajímavé, ale rozhodně to knize nepomůže ke strhnutí čtenáře. Vzhledem k tomu, že jsem knihu četla na základě video upoutávky je to docela zklamání.
Kniha má zajímavý námět. Ale nedokážu říct, zda se mi líbí nebo nelíbí. Spíše mi na ni něco chybělo...
Kniha je napsaná velmi vtipně. Ztotožnit se s ní je velmi snadné a až skoro smutné. Jen je opravdu krátká (škoda).
Taková milá oddechovka. Ja měla občas problém udržet pozornost, ale jinak dobrý.
Je to zajímavý koncept knihy. Seznámení s pacienty je poměrně dobré, ale pak se střídají dost rychle, takže jsem občas měla problém s orientací. Je tady i poměrně nadsazka, protože takle "mírné" prostředí léčebny určitě není. Ale jako koncept je kniha zajímavá.
Oddechová kniha, není to špatný díl. Příběh je dobrý a otcovská láska je zde hodně.
První díl se mi tedy líbil více. Ze začátku jsem se nemohla začíst, pak už to bylo lepší. Oddechovka je to fajn i přes mírné zklamání.
Super knížka, taková oddechovka. Není to úplně klasické a je super, že je to zde zaměřeno i na problémy chlapa. Jen mě lehce zklamal konec, ale o tak super.
Začátek knihy byl super, pak přes neustálou hromadu sexu se kniha presunula do fáze, kdy přijde "problém", který mohli vyřešit hned a nemuselo se čekat x stránek.
Asi jsem čekala trochu jiný příběh. Hrdinka působí mile, spousta věcí je zde velmi nadnesená. Knížka úplně neupoutá ani neurazí.
Příjemná romantická kniha, dobře se čte, ačkoliv mi občas vadilo chování hlavní hrdinky, ale jinak dobrá oddechovka.
Takový klasický uhlazený příběh o bohatém a chudé se společnou minulostí. V knize jsou občas vtipné momenty, ale něco tomu chybí. Jiné knihy od autorky jsou krapet lepší.
Tento díl se věnuje těžkým věcem, ovšem musím říct, že mi tam něco nevědělo. Možná chování postav, určitě to stojí za přečtení, ale tentokrát mě to nechytlo tak, jako jiný díl.
Autorka píše velmi dobře. Příběh upoutá, člověk čeká co nastane. Není tam žádné velké drama, které v ostatních knihách bývá často. Opravdu povedená série.
Kniha uvádí zajímavé fakty, ač je určena veřejnosti ne vždy to člověk pochopí, ale i tak je kniha napsaná srozumitelně. V některých úsecích mohla být zkrácena.
Zajímavý příběh, velmi dobře se čte. Trochu jsem doufala ve větší rozjetí příběhu, ale i tak dobrý příběh.
Kniha je napsaná dobře. Rozhovor je tam dost málo. Jedná se primárně o vyprávění Štočka o většině případech, které jsou velmi známé a tudíž člověk čte to, co již několikrát slyšel.
Kniha je taková klasická klišé oddechovka. Příběh je takový klasický, hlavní hrdinka se dost často chová jako nána, ale pro oddech se to přečíst dá. Dost mi přišlo, že tento příběh je kombinace půlky romantických filmů, které byly natočené.