Aligator805 komentáře u knih
Nejdříve jsem viděla seriál, který neměl chybu. A kniha byla super, vtipná, zábavná. Taková milá odpočinková záležitost.
Místy možná i trochu "humorné ", ale jinak nic moc. Stále stejné vtipy, jejich neustále vysvětlování. Zbytečně vulgární. Snaha nacpat vtip nebo vulgarismus na každou stránku. Čekala jsem víc.
Jako vždy milé, odpočinkové čtení, které pohladí duši.
Není co dodat. Opět skvělé, čtivé, napínavé, smutné! Nedalo se přestat číst. Přečteno za jedinýden. A.M. prostě umí. A Kim a spol jsou skvělí! Už se těším na další!
Jsem ráda že jsem Kate dala ještě šanci. Kanibal u mě moc nebodoval, ale tento díl byl o mnoho lepší. I když Erika je lepší.
Velmi podařená detektivka. Skvělý závěr a ještě lepší Hercule Poirot.
Velice pěkný výběr případů H.P. Zejména poslední příběh Hodiny byl velmi zajímavý.
Další skvělý příběh se slečnou M. Výborná zápletka s dětskou říkankou.
Velmi pěkná detektivka. Dějové linky se pěkně prolínaly. Pěkný závěr.
Milé čtení. Jen škoda že zde slečna Marplová stojí spíše v pozadí.
Velice pěkný příběh. Příjemná detektivka na deštivý den.
Velmi milé čtení. Krátké povídky před spaním. Mohu doporučit.
Dobrá detektivka, která vždy potěší. Velice příjemné čtení.
Případy Kim Stone nemají chybu. Kim je svérázná osoba, kterou člověk musí obdivovat i nesnášet zároveň. Každý díl této série je skvělý. Až si člověk říká, že ten další už tak skvělý být nemůže. Ale tak to naštěstí není! Hltám každou stránku. Nemůžu se odtrhnout a na konci si přeju další díl. S tímto je to stejné. Skvělé od začátku do konce. Mohu jedine doporučit. Marsonsová prostě umí!
Opět čtivé a místy trochu nepředstavitelné. Konec jako vždy otevřený. Tak uvidíme co bude příště.
Jestliže první dva díly byly dobré. Tak ten třetí nemá chybu. Spravňák Frost a jeho kocour. K tomu hrůzu nahánějící zaporák. A ten konec jsem opravdu nečekala. Už aby byl další díl.