aljoska83 aljoska83 komentáře u knih

Pérka, drátky, kolečka Pérka, drátky, kolečka Martina Málková

Jsem ráda, že jsem četla jako první Závity ulit. Protože po této knize bych žádnou další od autorky nečetla. Prostředí divadla mě nebavilo, do poloviny jsem myslela, že nedočtu. Druhá polovina sice byla lepší, ale celkově mě kniha nenadchla.

09.12.2024 2 z 5

Kroky v dešti Kroky v dešti Katarína Gillerová

Kniha se mi líbila bez výhrad. Tak si představuji relax s knihou.

07.12.2024 5 z 5

Mlha v nás Mlha v nás Katarína Gillerová

Knihu jsem chtěla několikrát odložit, nakonec mě přece jen zaujala, že jsem dokázala dočíst. Nad druhým dílem hodně váhám. Autorka by měla radši zůstat u svého stylu.

09.11.2024 2 z 5

Všechno jednou končí Všechno jednou končí Katarína Gillerová

Čtivá, dobrý příběh, určitě si přečtu další knihu od autorky.

10.10.2024 4 z 5

Kam se poděl můj sexuální život? Kam se poděl můj sexuální život? Kristen Bailey

Asi už jsem přečetla hodně dobrých knih, abych této mohla dát více hvězdiček. Pro někoho vtipná, za mě spíš trapná.

08.10.2024 2 z 5

Záhada zadního pokoje Záhada zadního pokoje Katarína Gillerová

Moje první kniha od autorky. Jsem mile překvapená, nemám knize co vytknout.

08.09.2024 5 z 5

Tanec se sluncem Tanec se sluncem Kay Bratt

První kniha autorky byla mnohem lepší. Vadila mi opravdu spousta myšlenek matky. Kniha byla dost předvídatelná. Asi jsem čekala trochu víc.

27.08.2024 3 z 5

Martin Šonka: Můj let do nebes Martin Šonka: Můj let do nebes Robert Sára

Jsem fanynka Martina, po přečtení knihy si ho vážím ještě víc.

16.08.2024 5 z 5

Hory, mlha, láska a já Hory, mlha, láska a já Tessa Randau

Kniha na jedno odpoledne. Ničím mě nenadchla. Jsou lepší knihy tohoto stylu. Za mě zklamání.

14.08.2024 2 z 5

Mizející země Mizející země Julia Phillips

Thriller? To jako vážně? Pořád jsem čekala, že se příběhy aspoň spojí. Dlouho jsem nečetla tak nesmyslnou knihu.

27.07.2024 1 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Tak tato třetí ze série pro mě zatím nejslabší. Trvalo mi , než jsem vůbec dočetla.

15.06.2024 3 z 5

Bobky a fajnový koření Bobky a fajnový koření Zuzana Hubeňáková

Mě kniha zklamala. Marně jsem hledala autorčin typický humor. Kniha mi nic nedala.

29.04.2024 1 z 5

Fakt šílená jako já Fakt šílená jako já Jo Watson

Moje první kniha od autorky, na začátku jsem myslela, že odložím. Pak se to naštěstí rozjelo. Zkusím ještě jinou knihu od autorky, toto téma bylo úplně mimo moje zájmy.

01.04.2024 3 z 5

Nové nebe Nové nebe Margit Steinborn

Knihu jsem nedočetla. Ráda čtu knihy na toto téma, ale přečetla jsem třetinu a vůbec mě to nebavilo. Dost mě překvapilo vysoké hodnocení, na které se předem nedívám, aby mě neovlivnilo. Tak si říkám, jestli se pak příběh přeci jen nerozběhne, ale zatím nemám chuť to zjistit.

20.03.2024 1 z 5

Se psem mě baví svět Se psem mě baví svět Igor Chaun

Krásné příběhy, vydařená kniha.

06.02.2024 5 z 5

Vesničanka Vesničanka Mirka Skočílková

Příjemné čtení na deštivý víkend. Ale ten konec trošku přehnaný.

04.02.2024 4 z 5

Skutečná Skutečná Petra Nesvačilová

Petru mám jako herečku moc ráda, kniha mě ale moc nenadchla.

02.02.2024 3 z 5

Temná půle Temná půle Stephen King

Dlouho jsem od Kinga nic nečetla, ale opět začnu, prostě nezklame. Na začátku knihy mi chvíli trvalo, než jsem se začetla, ale pak jsem se nemohla odtrhnout.

27.01.2024 4 z 5

Julinčina pekárna Julinčina pekárna Táňa Keleová-Vasilková

Autorka má i lepší knihy. Dost těžko uvěřitelný příběh.

19.01.2024 2 z 5

Navždy buď mou vévodkyní Navždy buď mou vévodkyní Amalie Howard

Trošku "odstíny" trošku Pretty Woman. Ale dobře se četlo, skvělá oddechovka na zimní večer.

15.01.2024 4 z 5