aljoska83 aljoska83 komentáře u knih

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Kriminální příběhy moc nevyhledávám, ale tato kniha se mi líbila. Přečetla jsem za víkend a těším se na další díly.

11.01.2025 4 z 5

Láska mezi vločkami Láska mezi vločkami Tonia Krüger

Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale nakonec se mi kniha líbila.

10.01.2025 4 z 5

Prostě já Prostě já Jo Watson

Kniha se mi líbila asi nejméně za všech dílů. Do poloviny to šlo, pak už mě to moc nebavilo, přišlo mi to zbytečně natáhnuté.

10.01.2025 2.5 z 5

Zasněžené hory Zasněžené hory Marie Jakoubková

Nedočetla jsem. Krásná obálka není všechno.

02.01.2025

Můj příšerný syn Můj příšerný syn Ivanka Devátá

Četla jsem všechny knihy od paní Ivanky. Budu se těšit na další. Tato mi přišla trošku slabší.

02.01.2025 4 z 5

Vánoční lásky Vánoční lásky Vi Keeland

Z knihy mám rozporuplné pocity. Četlo se dobře, ale vadilo mi, že to vše bylo na" jedno brdo"

02.01.2025 3 z 5

Pozvánka Pozvánka Vi Keeland

Zakázala bych překladatelům používat slovo "zachichotala se" Kniha jinak dobrá. Nenáročná oddechovka na odpoledne.

31.12.2024 4 z 5

Příliš mnoho tajemství Příliš mnoho tajemství Katarína Gillerová

Příliš mnoho... opravdu příliš mnoho. Kniha mi přišla moc překombinovaná. Autorka má lepší knihy. Do druhého dílu nevím, jestli se vůbec pustit.

30.12.2024 2 z 5

Kouzlo všednosti Kouzlo všednosti Táňa Keleová-Vasilková

Dlouho mi v knize žádná postava tak nevadila, jako tady ta Magda. Věčně nespokojená, pořád se vším měla problém, myslela pořád jen na sebe jaká je chudinka. Strašné. Ale i takových postav je třeba. Za mě tedy kniha dobré.

26.12.2024 3 z 5

Červená nit osudu Červená nit osudu Mirka Skočílková

Na knihu jsem se dlouho těšila. Čtení jsem si užívala, mám ráda dlouhodobější linky hrdinů, ale... Když čtu knihu, tak si většinou pamatuji, co čtu a není potřeba mi několikrát opakovat, kam se hrdinka nastěhovala a jak vypadá Richard. Taky na to, že je kniha věnovaná hasičům, je popis Benovy práce hodně povrchní. A hlavně, nevím kdy měli rozlučku se střední, ale většinou to bývá květen, červen. Kdy teda opravdu není v šest hodin tma. Konec mi přišel hodně mimo, až mi to zkazilo dojem z celé knihy.

23.12.2024 3 z 5

Vánoční přání Vánoční přání Karen Schaler

Těšila jsem se na vánoční atmosféru. Bohužel mě kniha spíš otrávila. Vše se opakovalo, pořád stejné dialogy, strašně monotónní. Zápletka s Cece... No čekala jsem víc. Potřebuji si spravit chuť skutečně vánoční knihou, toto byl kýč.

21.12.2024 2 z 5

Vánoce každý den Vánoce každý den Karen Schaler

Vánoční koleda je jen jedna.

17.12.2024 1 z 5

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Pohádka pro dospělé, nic originálního. Ale četlo se moc dobře.

14.12.2024 3 z 5

Lék na smutek Lék na smutek Táňa Keleová-Vasilková

Kniha začala tedy pěkně drsně. Ale druhá polovina mi přišla až moc idylická. Četla jsem od autorky lepší knihy.

10.12.2024 2 z 5

Pérka, drátky, kolečka Pérka, drátky, kolečka Martina Málková

Jsem ráda, že jsem četla jako první Závity ulit. Protože po této knize bych žádnou další od autorky nečetla. Prostředí divadla mě nebavilo, do poloviny jsem myslela, že nedočtu. Druhá polovina sice byla lepší, ale celkově mě kniha nenadchla.

09.12.2024 2 z 5

Kroky v dešti Kroky v dešti Katarína Gillerová

Kniha se mi líbila bez výhrad. Tak si představuji relax s knihou.

07.12.2024 5 z 5

Vánoční setkání Vánoční setkání Magdaléna Horáková

Byl by to hezký příběh, kdyby to nebylo tak strašně krátké. Až na pár chyb se to moc dobře četlo, takže bych uvítala delší propracovanější, aby si mohla příběh vychutnat a nepřečetla ho za 2hodiny.

05.12.2024 3 z 5

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Tak vysoké hodnocení mě opravdu překvapilo. Knihu jsem totiž několikrát odložila, než jsem ji bez zájmu dočetla. Obě postavy mi byly nesympatické. Ani styl psaní mi neseděl. Navíc jsem pořád doufala, že se stane aspoň něco zajímavého. Kniha mi nic nedala. Spíš vzala.

03.12.2024 2 z 5

Kdysi tady hořel oheň Kdysi tady hořel oheň Anna Winterová

V knize mi vadily chyby, někdy zvláštní slovní spojení. Slovo "naneštěstí" bylo všude. Kazilo mi to celkový dojem. Taky mě nebavily neustálé opakující se úvahy, které byly fakt střelené. Což je škoda, protože příběh by byl jinak celkem fajn. Z původních 2 hvězd dávám 1 navíc za to, že jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Ale poslední zápletku jsem stejně věděla dávno před odhalením.

23.11.2024 3 z 5

Mlha mezi námi Mlha mezi námi Katarína Gillerová

Druhý díl mě trápil ještě více než první. Doufám, že autorka zůstane radši u své klasické tvorby.

17.11.2024 2 z 5