aljoska83

Kniha se četla dobře, ale po přečtení bych nedokázala říct, jestli se mi vlastně líbila, nebo ne. K té nerozhodnosti hodně přispěl ten konec.

Do knihy jsem se ze začátku nemohla začíst. Ale pak mě příběh pohltil a takový konec jsem nečekala.

Krásná kniha. Díky takovým knihám si člověk uvědomí, jak se má v dnešní době dobře.

Některé povídky se mi líbily více, některé méně. Znovu už bych nečetla.

Olga mi od začátku byla strašně protivná. Celkově mě kniha moc nezaujala.

Děj dost naivní, ale líbil se mi styl psaní.

Kniha se mi líbila jako většina od autorky. Ale některé pasáže mi připadaly zbytečné - Londýn, Andrew...

Super oddechovka. Moje první kniha od autorky, určitě sáhnu po další.

Do poloviny jsem si říkala, takový obyčejný rodinný příběh... No a pak to přišlo... a už jsem se neodtrhla.

Moc pěkná kniha. Mám ráda dlouhé příběhy, rodinné ságy, tady jsem si přišla na své.

No tak to bylo něco.. Chvílemi jsem myslela, že to budu muset odložit a přitom jsem se nemohla odtrhnout.

Kdyby nebylo posledni čtvrtiny ( moc předvídatelné a trošku přeslazené) byla by to nejlepší kniha, co jsem v poslední době četla.

Kniha se mi moc líbila. Rozvržení dějové linky parádní. Možná jen linka Veroniky mě moc nebavila.

Houby nesbírám a jejich popis mě nebavil. Ale příběh samotný byl zajímavý, nečtu si dopředu obsah knih, takže to bylo překvapení, jaké téma to nakonec bylo. Kdybych věděla , asi bych nečetla, stačil mi Les v domě. Ale celkově hodnotím dobře, až na nepovedený konec.

Další perfektní díl. Tato kniha se nedá číst po pár stránkách, jak ji člověk vezme do ruky tak čte a čte dokud se nedozví, jak to dopadne.

Tak už z 3 jsem byla nadšená. A tento díl byl ještě větší čtenářský zážitek. Už se těším na pátý díl a doufám, že nebude poslední.

Tak tento díl se mi zatím líbil nejvíc. Nemohla jsem se odtrhnout. Už se těším na další.

První díl se mi líbil o kousek víc, ale i tak jsem zhltla na posezení a těším se na další díly.